Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Franz bez tetování: Článek Blesku je nejhledanější na internetu

Franz v roce 1987, bez tetování, jak by vypadal dnes a jeho skutečná podoba
Franz v roce 1987, bez tetování, jak by vypadal dnes a jeho skutečná podoba  (Autor: Blesk / archiv Vladimíra Franze)
Autor: ljš - 
10. ledna 2013
18:20

Zatímco průzkumy odhadující šance jednotlivých prezidentských kandidátů staví do čela většinou duo Zeman - Fischer, internetový vyhledaváč Seznam.cz odhalil, o co a o koho se jeho uživatelé zajímali v uplynulém půl roce nejvíce. Ukázalo se, že nejvíce vyhledávali podobu Vladimíra Franze bez tetování. Tu přitom nedávno publikoval právě Blesk.

Největší český vyhledávač Seznam.cz zveřejnil velice zajímavou statistiku přinášející trochu jiný pohled na nadcházející prezidentské volby. Analyzoval totiž jaká slova ve spojení s jednotlivými kandidáty lidé nejčastěji zadávali.

Vladimír Franz – bez tetování

Kontroverzní umělec Franz svým vřezřením zaujme jednoznačně na první pohled. Není proto divu, že lidi nejvíce zajímala jeho podoba před tím, než se dal tetovat.

Miloš Zeman – dcera, manželka

Přestože Miloš Zeman působí v politice velmi dlouho, se svou rodinou se na veřejnosti příliš často neukazoval. Voliče proto nejvíc zajímalo, kdo by v případě jeho vítezství, byla budoucí první dáma. Bez zájmu nezůstala samozřejmě ani jeho pohledná dcera.

Jana Bobošíková – nahá, foto

To kandidátka Jana Bobošíková se měla ve své kampani pravděpodobně o něco více poodhalit. Lidé její jméno nejčastěji vyhladávala ve spojení se slovy "nahá" a "foto".

Táňa Fischerová – půda

O další ženskou kandidátku Táňu Fischerovou se voliči zajímají skutečně ve spojení s jejím programem. Její jméno bylo do vyhledavače nejčastěji zadávano v souvislosti s její vizí o vlastnictví půdy a nemovitostí.

Jan Fischer – KSČ, židovství

Zdá se, že před prezidentskými volbami dohnala jednoho z favoritů jeho nepěkná minulost. Janu Fischerovi předhazují jeho členství v KSČ nejen jeho protikandidáti, ale nejčastěji se o něj zajímali i uživatelé Seznamu. Ti vyhledávali také informace o jeho židovském původu.

Přemysl Sobotka – VUML

To kandidát ODS Přemysl Sobotka členem KSČ nikdy nebyl, přesto se uživatelé o jeho minulost zajímali. Nejčastěji ve spojitosti s ním zadávali VUML (Večerní univerzitu marxismu-leninismu), kterou studoval dva roky.

Karel Schwarzenberg – za mlada

Na dalším z favorizovaných kandidátů Karlu Schwarzenbergovi překvapivě nezajímal uživatele jeho šlechtický původ a nemalý majetek ale to, jak pan kníže vypadal "za mlada".

Zuzana Roithová – kniha, dětství

O mladí se uživatelé zajímali i u poslední z ženských kandidátek, Zuzany Roithové. Vyhledávali však také její knihu Vidět srdcem, kterou loni vydala.

Jiří Dienstbier – otec

Kandidát sociální demokracie Jiří Dienstbier je podle statistik seznamu stále ve stínu svého zesnulého otce, o nějž se uživatelé ve spojitosti s ním zajímali nejvíce.

smeju_se ( 24. ledna 2013 11:17 )

Promin ale celej tento článek mě příjde naprosto ubohý a směji se redakci blesku, že jim nezbývá nic, než jen dělat články o úplných blbostech! nezáleží na tom jak člověk vypadá záleží na tom jak se chová. Ještě když se podívám na tu fotku co jste tu udělali! Mám na vás akorát nervy. Jak tu vidím stupidní idioti jsou všude.

odetka.odetka ( 12. ledna 2013 14:27 )

Chce tady snad nekdo rict, ze Zeman nebo knize jsou krasni chlapi??,

odetka.odetka ( 12. ledna 2013 14:25 )

Myslim ze kazdemu, teda i Franzovi je jasne, ze nebude zvolen. To ale neni konec sveta. On je teprve na zacatku. Drzim mu palce.

jity ( 12. ledna 2013 10:02 )

Nemáme se bát změny a volit třeba bývalého skinhead.

mandat ( 12. ledna 2013 07:41 )

Naopak, zbytek sveta by konecne vedel, ze existuje nejaka CR.

Zobrazit celou diskusi