Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Metalista jí zabil syna: Žít bez tebe je utrpení!

Autor: Eva Šimková, Jan Doležal, mivr - 
30. června 2012
20:05

Matka Daniela (†19), kterého na zabil přímo na koncertě frontman americké metalové kapely Lamb of God Randy Blythe (41), se ani dva roky po tragédii se smrtí syna nevyrovnala.

Kapela Lamb of God měla ve čtvrtek koncertovat v pražském klubu Rock Café. To se ale nestalo, protože policisté zatkli frontmana skupiny hned po příletu na pražské letiště.

Koncert, na kterém se tragédie stala, odehráli Lamb of God 24. května 2010 v pražském klubu Abaton. „Stál jsem přímo před pódiem. Randy toho kluka skopnul z pódia dřív, než se na něj vůbec vyšplhal. On pak dopadl do prostoru, kde nikdo nestál, hlavou přímo na beton,“ napsal jeden z účastníků koncertu v komentáři pod videem na www.youtube.com.

Daniel N. podle účastníků koncertu upadl do kómatu a po čtrnácti dnech zemřel na krvácení do mozku! Rok po jeho tragické smrti napsala jeho zoufalá matka na sociální síť: „Blíží se datum, kdy jsi odjel na svůj poslední koncert, z kterého ses mně už nikdy nevrátil. Nezvládám to bez tebe a jsem totálně na dně. Doufám, že se spolu brzy setkáme. Život bez tebe je utrpení!“

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mash ( 2. července 2012 17:50 )

Samozřejmě! Vůbec nechápu, proč toho metalistu zatkli. Prostě nějaká vožralá, nebo sjetá smažka lezla někam, kam neměla.

mash ( 2. července 2012 17:48 )

Maminka si měla především ze syna vychovat něco jinýho, než jen vypatlanou metalovou smažku...

maximillian ( 1. července 2012 13:55 )

Bingo !

londynskypes ( 1. července 2012 13:52 )

moloch

londynskypes ( 1. července 2012 13:52 )

No prave a k cemu ji ted budou?nema syna a proc tam lezl?? cyniku,blbecku???

Zobrazit celou diskusi