Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdo vykradl obchod? Majitelé nabízí za informace 10 tisíc korun

Tento obchod v nákupním centru v Brně-Bohunicích zloději vybrali. Zachytily je ale kamery umístěné na parkovišti nad vstupem do prodejny.
Tento obchod v nákupním centru v Brně-Bohunicích zloději vybrali. Zachytily je ale kamery umístěné na parkovišti nad vstupem do prodejny.  (Autor: Gabriela Peringerová)
Autor: Gabriela Peringerová - 
28. února 2012
21:38

Deset tisíc korun nabízí majitelé prodejny se značkovým oblečením pro teenagery Nugget Store tomu, kdo pozná dva zloděje, kteří jim loni v listopadu vykradli prodejnu v obchodním centu Campus Square v Bohunicích.

Na videu, které firma umístila na server Youtube, jsou zloději pracovně označení jako Vostrý Bidlo a Čórka Ksicht. Na parkoviště obchodního centra přijeli mladíci 19. listopadu asi v deset hodin večer v bílé škodě Felicie.

Podle jejich chování šlo buď o amatéry nebo o hodně namyšlené týpky. „Obcházeli okolo obchodu asi hodinu a půl. Nemaskovali se a dokonce se v klidu dívali do kamer bezpečnostní agentury, která parkoviště hlídá,“ popsal jejich chování jednatel firmy Martin Košák.

Video z loupeže, při které přišli v obchodě o zboží za sto tisíc korun, vidělo během 24 hodin přes sedm tisíc lidí. „Slibovali jsme si od toho, že ty dva mladíky někdo pozná a ozve se,“ vysvětlil Košák.

Zatím to vypadá, že nad lupiči brzy zapadnou mříže policejní cely. „Ozvalo se nám osm lidí a jejich tipy míří do stejných řad. Kontaktovali jsme proto vyšetřovatele a ostatní necháme na policii,“ dodal Košák.

Případné předání, nebo rozdělení odměny, prý firma pečlivě zváží.

petr11 ( 29. února 2012 02:03 )

...tento nebyl. Byl v době činu na Floridě.

Zobrazit celou diskusi