Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

VIDEO: Romky kradly v metru, jejich kamarád zmlátil muže, který je okřiknul

Video se připravuje ...
Autor: jos - 
10. října 2011
10:06

VIDEO: Tři Romky okrádaly cestující v pražském metru ve stanici Palmovka. Muže, který je okřiknul, navíc brutálně zmlátil jejich kamarád! Policie po násilníkovi tmavé pleti stále marně pátrá.

Napadení člověka, kterému se nelíbila "práce" tří mladých Romek, se odehrál krátce po 22. hodině 2. srpna ve stanici Palmovka.

"Muž si povšiml tří žen vulgárně křičících na ostatní cestující, které se snažily okrást. Zastal se pasažérů a snažil se ženy odehnat," popsal pro lidovky.cz incident mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Zlodějky ale předem počítaly s možnými problémy, proto s sebou měly statného kamaráda. Ten k statečnému muži přiběhl a brutálně ho srazil k zemi. Pak do něj navíc kopal. Další lidé ve stanici jen vystrašeně zírali a napadenému muži nikdo nepomohl. Parta kapsářů poté bez problémů odjela metrem pryč.

Muže několikrát udeřil do obličeje, pak strhl na zem, načež ho kopl do hlavy. Napadený utrpěl pohmožděniny hlavy a několik zlomenin,“ popsal zranění policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Policie po útočníkovi už dva měsíce marně pátrá, nyní zveřejnila záběry z bezpečnostních kamer a prosí o spolupráci veřejnost.

Útočník je muž tmavé pleti, kolem 30 let a 180 centimetrů vysoký. Je mohutný, plnoštíhlý. Měl nagelované vlasy sčesané dozadu, bílou košili, tmavé kalhoty a černé polobotky.