Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Natalie (†37) se na dovolené v Řecku otrávila kuřetem: Velký šok a zničená rodina

Autor: Mii - 
31. července 2018
16:06

Byla to rána pro celou rodinu. Když Natalie Rawnsleyová z Británie náhle zemřela na otravu jídlem, nikdo nevěřil, že se něco takového během pouhých 36 hodin může stát. Navíc během dovolené v Řecku. Ale může. Matka dvou malých synů se v hotelovém bufetu nakazila bakterií E-coli. Její přátelé nyní na Facebooku vzpomínají, jak moc jim Natalie chybí.

Natalie Rawsleyová byla s manželem a dvěma malými syny během loňského roku na dovolené v Řecku, smutný příběh vyšel najevo až nyní.

Celý pobyt probíhal bez problémů, než žena jeden večer v hotelové restauraci snědla nedovařené kuřecí maso infikované bakterií E-coli. Natalii se okamžitě udělalo špatně a navzdory snaze doktorů po pouhých 36 hodinách zemřela. 

Smutek rodiny nevyprchal

Její sestra Michelle je i rok poté ze ztráty zdrcena. „Má nejlepší kamarádko, nejlepší sestro, nejlepší kmotro, nejlepší teto, nejlepší dcero, nejlepší matko – nikdy tě nezklamu. Navždy budu zlomená, než se spolu znova setkáme. Miluji tě, můj malý anděli,“ napsala v emotivním vzpomínkovém příspěvku na Facebooku. Zároveň přiložila fotografie, jak Natalie vypadala.

I neteř Chloe dál těžce nese ztrátu své tety. „Slova nedokážou popsat, jaký šok a smutek mám. Miluji tě víc než svůj život. Doufám, že se brzy setkáme,“ svěřila se na sociální síti.

Krevní sraženiny po celém těle

K tragédii došlo v hotelovém resortu na řeckém Korfu v srpnu 2017. Až nyní však plní stránky britských novin. Když rodině začínal druhý týden pobytu, rozhodli se vydat na večeři do jednoho z hotelových bufetů. Děti a manžel Stewart jedli těstoviny, chleba a uzeniny, Natalie zvolila kuřecí maso, salát, krevety a zeleninu – ráda se stravovala zdravě.

Jeden z kuřecích kousků, který přinesla, byl údajně krvavý. Vrátila ho proto zpátky a vzala jiný. Jenže i tak se ještě ten večer Natalii udělalo špatně a začala zvracet. Ráno Stewart zavolal doktora, který diagnostikoval gastroenteritidu a rodinu poslal pryč, aby nemoc nechytla.

Když se vrátili, Natalii bylo ještě více špatně. Zavolali tak záchranku, která ji odvezla do místní nemocnice. Po pár hodinách doktoři volali Stewartovi, ať přijede, že stav jeho ženy je velice vážný. V tu chvíli už měla po celém těle červené skvrny značící krevní sraženiny. Krátce poté zemřela. Koroner jako příčinu smrti označil konzumaci kuřecího masa infikovaného bakterií E-coli.

penecas ( 31. července 2018 22:33 )

to je obrovská smůla! ale ještě jsem nikdy neviděl krvavé kuřecí maso. to snad ani nejde.

jameson ( 31. července 2018 22:27 )

 No jo, zdravá strava. Jestli jí ve skutečnosti nezabil Kramný, ta ostravská soudkyně by mu byla schopná napočítat i tuhle vraždu.

y1xcvbnm ( 31. července 2018 18:39 )

taky se divím, nebo krásný Natalián, nevím, tohle žena není a ještě ty fotky co se tam mucká s další ženou, no, nic, každý článek dobrý pro zaplnění v okurkové sezoně, Felix nic nevyvádí , není o čem psát

kukuku ( 31. července 2018 16:52 )

Jenom jestli tam nebyl elektrický proud.

y1xcvbnm ( 31. července 2018 16:29 )

než to byla Natálie tak to byl chlap??? že, jiné vysvětlení toho jak vypadá nemám

Zobrazit celou diskusi