Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V ISIS se domluvíte česky! Za teroristy mohou bojovat Slováci, přiznaly tajné služby

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: shp, šim - 
26. listopadu 2015
09:51

Jsou to krvelační nelidé, kteří nechtějí nic jiného než páchat násilí, zabíjet, mrzačit a znásilňovat! A jak to tak vypadá, ne všichni z nich pocházejí z daleka. Slovenská informačná služba (SIS), česká obdoba Bezpečnostní informační služby, přiznala, že má indicie, že za teroristickou organizaci ISIS mohou bojovat i Slováci.

V souvislosti s ozbrojenými konflikty v různých krizových regionech existují indicie, že Slovensko opustilo v uplynulém období několik lidí, u kterých panuje podezření, že se mohli zapojit do radikálních projevů v těchto oblastech,“ řekl TV Markíza mluvčí SIS.

V dubnu zveřejnila eurokomisařka Věra Jourová zprávu, že za Islámský stát bojuje minimálně jeden Čech. Nebyla to pravda. Ukázalo se, že Kurdové, kteří informaci zveřejnili, si Česko spletli s Čečenskem, jak se často děje. Bývalý tankista René z Česka však naopak bojuje za Kurdy proti ISIS.

Vypadá to však, že Slováci skutečně za ISIS bojují. Televizi to potvrdil jeden z rebelů, s nímž žurnalista Ján Maloch točil svou reportáž na syrsko-turecké hranici. „Jsou tam lidé všech národností. Jsou tam i Slováci! Všichni jsou cizinci,“ tvrdil muž Markíze.

Džihádisté přitom v jednom z posledních videí jmenovali Česko jako svého nepřítele. „Pro islámské teroristy jsme bezvěrci a příslušníci dekadentního Západu tak jako tak. Navíc jsme součástí a pevným členem aliance NATO, myslím si, že pro ně je to zcela dané,“ okomentoval situaci Petr Pelz, bývalý ředitel vojenské zpravodajské služby.

zdenios ( 26. listopadu 2015 13:10 )

jen bych oponoval tomu, že "snění" není na místě nejen pro celou Evropu, která prošla mnoha válkami od roku 33 našeho letopočtu - možná právě ta, co nejvíc řve, řve jako dítě a chce zničit to, co nemůže mít: krátkodobé sny a radost z práce

zdenios ( 26. listopadu 2015 12:59 )

Ukázali své nepřátele. A kolik mají přátel? Ptají se sami sebe, proč jich bude asi méně než nepřátel? Nelíbí se mi, když se kope do hrobů, pyramid a podobně i za účelem vědeckého bádání. Ale když se tyto památky ničí, tak ten ničitel je pouze "škodná zvěř". Proto je jedno, co přitom řve jako jelen či medvěd. A na škodnou máme v cicilizaci "myslivce". A zdá se, že rezervace zvířat nebo rezervace mysli nepomůže.

oooo. ( 26. listopadu 2015 11:44 )

ted aby hlidali take ty dva Temeliny co tam mate a zdroje pitne vody, ze by se zrovna v tomto cr pretrhla to nevidim. Hlavne ze se hlida metro a vlaky...

oooo. ( 26. listopadu 2015 11:42 )

basnicke strevo

handgood ( 26. listopadu 2015 10:34 )

LIDÉ, PROBUĎTE SE! Rok za rokem utíká nové století, lidstvo pořád doufá, že k hvězdám poletí. Je zde jeden velký problém, tenhle nápad nelíbí se nám všem. Někdo chce přibrzdit lidstvo v letu, chce žít opět v středověku. Mor na všechny, jménem islámu, kdo nechce žít podle Koránu. Džihád přeje České zemi, končí rajské Čechů snění. Čechy jsou teď v spolku ďábla, koalici, jež nepodporuje Alláha. Lidé, probuďte se, otevřete oči, ještě Slunce svítí a Země se točí. Lidé, zadržte ten konec světa, lidé, použijte právo veta!

Zobrazit celou diskusi