Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kramný mě nutil k drsnému sexu, chtěl slyšet nadávky, byl ujetý na paty, šokovala u soudu jeho milenka

Autor: dce, shp, et - 
3. července 2015
08:00

Popáté stanul v pátek před soudem Petr Kramný, který je obžalován z dvojnásobné vraždy své manželky Moniky a dcery Klárky. Hlavními tématy byla Kramného láska k penězům, ale i Moničina údajná nevěra. V mnohém se svědci shodují, ale v podstatných věcech se často rozcházejí. První vypovídala Kramného kamarádka, která přišla s tím, že mu chce pomoci, ale potopila ho informací, která může rozhodovat! Také výpověď kamaráda odhalila, že Kramný mluvil o nevěře Moniky už před cestou do Egypta. Naprostý šok přišel závěrem dne. Byla přečtena výpověď milenky Petra K. Šárky, která policii popsala do detailu, jaké sexuální praktiky po ní Kramný po smrti Moniky vyžadoval.

  • Petr Kramný měl 30. července 2013 zavraždit svou manželku a dceru na hotelovém pokoji na dovolené v Egyptě. Kramný se ovšem i po dvou letech cítí nevinný a ohání se verzí s otravou.
  • V pondělí vypovídal sám Petr K. – několikrát se rozplakal, několikrát ho soudkyně napomenula za podivnou výpověď, celkově byl ale velmi klidný a suverénní.
  • V úterý se u soudu objevila rodina Petra i Moniky – a každý hovořil v prospěch své části rodiny. Až na Kramného sestru – ta ho totiž považuje za vraha.
  • Ve středu promluvili přátelé Petra a Moniky. Stejně jako v úterý se řešily peníze. Mezi tématy se ovšem objevil i sex manželů a ukázalo se, že pár měl problémy. Monika údajně s Petrem nespala tak často, jak by si on přál.
  • Čtvrtek patřil přátelům Petra, kteří hovořili v jeho prospěch. Tématem byla spíše nevěra – a každý z přítomných si do mrtvé Moniky takříkajíc kopl. Osočili ji z jasné nevěry pouze na základě domněnek a pocitů. Moničin milenec nedorazil – v přípravném řízení ale prohlásil, že s Monikou jednou spal!

Soud s Petrem Kramným den V.
Filtr:
Vše Důležité Foto Video Sociální sítě
Zobrazit nové zprávy
Datum:
7:50
3. 7. 2015

Připomeňte si, co se dělo u soudu v minulých dnech:


ONLINE PŘENOS: DEN 1.

ONLINE PŘENOS: DEN 2.

ONLINE PŘENOS: DEN 3.

ONLINE PŘENOS: DEN 4.

7:59
3. 7. 2015

Dobré ráno, vážení čtenáři. Tento týden po páté a zatím naposledy se u soudu setkáme s Petrem Kramným podezřelým z dvojnásobné vraždy manželky Moniky a dcery Klárky. Dnes bude u soudu vypovídat několik svědků, z nichž jeden by měl přinést důležité informace o Moničině údajné nevěře!

8:16
3. 7. 2015

První svědkyně Helena P. už dorazila k soudu. Podle toho, co řekla Blesk.cz bude vypovídat v Kramného prospěch. „S Petrem Kramným jsem byla v kontaktu před Egyptem i po něm. Myslím si, že to neudělal, že je nevinný. I po všech výpovědích svědků,“ prohlásila.

8:20
3. 7. 2015

Helena P. prozradila, že byla kamarádkou nejen Petra Kramného, ale i Moniky – prozradí snad také něco z jejich soukromého života?

8:23
3. 7. 2015

K soudu dorazila i Jana Rejžková a Kramného rodiče. Zdraví se a obhájkyně se hlasitě směje. Po chvíli se se smíchem přidala i svědkyně Helena.

8:37
3. 7. 2015

Začátek soudu se dnes poprvé zpozdil.

8:49
3. 7. 2015

Do soudní síně přichází Petr Kramný, usmál se a pokývl na rodiče. Stejně jako předchozí dny si po usazení kontroluje poznámky. Oblečen je ve stejné košili jako včera a ve středu.

8:56
3. 7. 2015

Helena P. vypráví o svém vztahu ke Kramným. „Obžalovaného znám od roku 2010. Seznámil nás manžel – byli jsme spolu na večeři. Vídali jsme se tak 4x, 5x do roka. Byly to krátkodobé návštěvy – v restauraci na kávu nebo u Kramných doma. Byla u nich i Klárka. Jejich soužití mi přišlo harmonické.“

8:56
3. 7. 2015

„Měli se k sobě i ke Klárce. Monika byla společenská, měla ráda návštěvy,“ vypráví Helena. „Problémy jsem u nich neviděla. Chovali se k sobě pěkně. Péťa mi přišel jako ten, kdo vždy šel za Klárkou –

Monika je sledovala zpovzdálí,“

prohlásila svědkyně.

8:59
3. 7. 2015
!

„Monika ráda chodila nakupovat, ráda se líbila. Petr jí nakupoval. Na problémy s Petrem si nestěžovala,“ vysvětluje Helena s dodatkem, že to bylo v dubnu či květnu 2013 – tedy asi tři měsíce před smrtí Moniky a Klárky. „Říkala mi, že krizi překonali.“

9:01
3. 7. 2015

„Monika mi řekla, že utekla z domu,

vypnula si telefony. Pak říkala, že měl o ni Petr strach,“ prozradila Helena P. u soudu. „Nechala se shánět,“ dodala.

9:02
3. 7. 2015

„O tom, co se stalo v Egyptě, jsme se dozvěděli až z médií. V kontaktu jsme nebyli. Až pak manžel volal Péťovi, ten mu to potvrdil,“ uvedla svědkyně. Soudkyni Renatu Gilovou zajímá, zda se Heleně Kramný svěřil, že by došlo k nevěře. Svědkyně to popírá. „A v pozdější době?“ ptá se dál Gilová. „Až v Egyptě začal zjišťovat, že mu byla nevěrná.“

9:06
3. 7. 2015

„Napsala jsem mu mail, šlo o psychickou podporu. Ptala jsem se ho, co se stalo. On mi říkal, že zvraceli, že trávili čas na pokoji. Peťa chodil pro vodu, že na tom byl hůř než holky,“ vypráví svědkyně. „Přesvědčoval Moniku, ať jde pro vodu, ona, že ne, že je jí špatně... Pak mluvil o noci, kdy se přitulil ke Klárce, byla studená, zkoušel ji oživovat. Křičel na Moniku, ona už byla ale také studená...“

9:10
3. 7. 2015

„Péťa říkal, že ho odvezli do nemocnice, že mu pumpovali žaludek. Říkali jsme mu, ať není jenom zavřený v pokoji, ale jde ven. Že se nemusí bavit s nikým.“

Soudkyně se ptá, jak se Kramný stavil k smrti Moniky a Klárky. „Mluvil o otravě. Že jídlo pořádně nejedli, muselo to být z pití.“ „Mluvil o tom, jak to prožívala Klárka?“ ptá se dál Gilová. „Celou dobu pospávaly, maximálně šly na záchod. Vycházel ven jenom Péťa, vzal dvě tři lahve vody. Pak ho Monika poslala pro kolu,“ odvětila Helena.

9:11
3. 7. 2015
!

„Jak jste vnímala komunikaci s obžalovaným? Co se zármutku týče? Traumatu, truchlení...“ zajímá soudkyni. „Péťa říkal, že ztratil vše, co měl. Že najednou nic. Že je miloval nadevše.

Pak jsme se dozvěděli, že možná byla nevěra. Péťa říkal, že by Moniku nechal jít, ale hlavně, aby mu zůstala Klárinka.“

9:14
3. 7. 2015

Soudkyně: „Jak jste se dozvěděla o nevěře a kdy?“

Helena: „Od Péti, že si psal s kamarádkami Moniky. Snášel to tam těžko. Byl neustále na pokoji, nechtěl chodit ven. Když viděl jejich věci, tak pořád brečel.

Soud s Petrem K.: Svědkyně Helena P. s manželem se baví s rodiči Kramného
3. 7. 2015

„Po návratu z Egypta nás Péťa třikrát navštívil. Poprosil mě, jestli bych mu pomohla s věcmi po Monice, jestli bych to prodala nebo unosila. Říkal, že nějaké věci po Klárce rozdal známým, kteří mají stejně starou holčičku,“ vypráví Helena. 

9:21
3. 7. 2015

Helena vysvětluje, že po návratu do Česka na ni působil klidně a vyrovnaně. „Už jsem si říkala, že se s tím vyrovnal, po těch měsících,“ dodala.

9:22
3. 7. 2015

Na řadu přichází sexuální život Kramného a Moniky.

„Petr se mi svěřil, že v poslední době nebyl jeho sexuální život takový jako dřív. 

Psal, že Monika mu dala otázku, že kdyby se s někým vyspala za určitý obnos peněz, jestli by s tím souhlasil.“

9:24
3. 7. 2015
!

Soudkyně: „Vykazovala Monika nějaké známky psychických poruch nebo sebevražedné sklony?“

Svědkyně: „Když jsme si psaly, jednu dobu mi přišla euforická, druhou chvíli zase skleslá až k pláči. Od Péti jsem se dozvěděla, že měla navštívit snad psychiatra.“

9:30
3. 7. 2015

Soudkyně čte výpověď z předběžného řízení. „Chtěla dělat modelku, ale protože byla menší, tak neměla moc naději. Chtěla fotky, chtěla fotky i pro Petra. Klárce říkala, ať nejí sladkosti, že bude tlustá.“

9:32
3. 7. 2015

„Petr nikdy nepil, maximálně šampaňské,“ uvedla svědkyně. „V květnu se mi svěřila, že měli krizi. My v květnu jsme měli s manželem větší manželskou krizi, s tímto jsem se svěřovala Monice a ona mi popsala krizi jejich, kterou překonali. Že měla fotky a na facebooku hodně chlapů, což Petrovi vadilo. Tak si facebook zrušila.“

9:34
3. 7. 2015
!

Monika se mi svěřila, že už spolu nějakou dobu nespí. Nepotřebovala ho. Petr byl na Moniku hodně žárlivý, doprovázel ji i do práce. Věděl, že má atraktivní ženu,“ vypráví Helena P. „Viděl fotky z akcí, určitě nebyl nadšený, že se chodí bavit.“

9:36
3. 7. 2015

„Říkal mi po návratu z Egypta, že měla depresi, on se léčil s vysokým tlakem,“ uvedla svědkyně. „Všechny maily měla smazat,“ prozradila.

9:39
3. 7. 2015
!

Svědkyně se vrací k popisu události v Egyptě, jak jí je Kramný posílal. "Říkala, že jim bylo špatně. Napsala jsem mu, že mohlo jít o jed a o rozleptaných žaludích. Psal mi, že on měl větší zdravotní potíže. Ptal se mě, co je mohlo zabít. Psal, že obě ležely na boku.

Egypťané prý našli na pokoji nějakou lahvičku, kterou pak schovali,"

prozradila svědkyně. Tato informace doposud vůbec nezazněla a to ani z úst Petra Kramného!

Soud s Petrem K.: Svědkyně Helena P.
9:40
3. 7. 2015
!

Z Egypta mi psal, že Moniku musel k sexu nutit. Ptala jsem se ho, jestli nemá podezření na znásilnění. On, že neměla kalhotky,“ pokračuje Helena.

9:42
3. 7. 2015
!

„Překvapilo mě, že když se vrátil, tak nepůsobil, jako že někoho ztratil. Neříkala jsem mu to, řešila jsem to s manželem. Monika mu prý asi před rokem říkala, že kdyby se jí něco stalo, tak ať si najde jinou ženu, že nechce, aby zůstal sám,“ řekla Helena u soudu.

9:44
3. 7. 2015
!

„Petr mi říkal, že v automobilce (Petr Kramný pracoval ve fabrice Hyundai, pozn. red.) se stará o elektroinstalaci a rozvody,“ uvedla svědkyně. Prozradila tak jako první, že Kramný s elektřinou uměl – všichni ostatní svědci i rodina tuto skutečnost popřeli!

9:46
3. 7. 2015

Soudkyně ukončila dotazování, ptá se státní zástupce Vít Legerský. „Zmiňoval se vám P. K. při komunikaci z Egypta o zdravotních problémech jeho nebo manželky? Zimnici, návaly horka, bolesti části těla...“ Svědkyně tvrdí, že si nic takového nevybavuje. „Říkala jste, že jste komunikovala o posmrtných skrvnách.“ „Nepamatuji se, nevím.“ Legerský ukončil dotazování.

9:48
3. 7. 2015

Ptá se Jana Rejžková, Kramného advokátka. „Vzpomínáte si, jestli vám řekl, kdy se jim udělalo špatně?“ Svědkyně opět opakuje, že si nepamatuje.

„Jaký byl váš vztah s Monikou?“ „Byl kamarádský, ale seznámily jsme se přes manžela,“ odpovídá svědkyně. 

9:49
3. 7. 2015

Rejžkovou zajímá, jak se Monika zmiňovala o intimním vztahu s Kramným. „Přes Facebook se mi zmínila, že měli jednu krizi, pak se to dalo do pořádku.“ „Máte indicie, že by se chtěli rozvést?“ ptá se Rejžková. Helena P. to popírá. Kramný neměl žádné otázky, zato se široce usmíval. 

9.58
3. 7. 2015

„Jsem kolega Petra Kramného z práce, s Monikou měli harmonický vztah, nedokážu si představit, že by to udělal,“ řekl Blesk.cz Miloš P., který bude vypovídat jako další.

Soud s Petrem K.: Svědek Miloš P.
10:12
3. 7. 2015

Miloš P. zahajuje svou výpověď. „Seznámil jsem se s Petrem Kramným v zaměstnání. Pracoval jsem u ochranky. Nejdřív jsme se jen tak zdravili, říkal jsem mu jen ‚Dobrý den‘. Vycházeli jsme spolu dobře, působil na mě vyrovnaným dojmem,“ popisuje Miloš Kramného.

10:15
3. 7. 2015

„Pak jsme se začali bavit, řekli jsme si, že bychom šli nakoupit. Náš kamarádský vztah se rozvíjel,“ pokračuje Miloš. Soudkyni zajímá, zda se mu Kramný svěřoval o své rodině. „Ze začátku to nebylo slavné, důvěra se nevybuduje hned. Pracoval jsem tam od roku 2002, pak jme se šest let neviděli. Byl jsem pozvaný na svatbu, nebyl jsem v nejbližším okruhu, ale viděl jsem to. Pak jsme spolu někam vyrazili, já se svou přítelkyní, on s Monikou. Působili harmonicky, Monika se mi líbila.“

10:21
3. 7. 2015

„Poté, co se Petrovi narodila Klárka, jsme se nějaký čas neviděli,“ vypráví Miloš. Po nějaké době prý potkal Moniku na koupališti a nakonec se sešel s celou rodinou. „Petr se choval hezky ke Klárce.“

Před odjezdem do Egypta se prý potkali s Kramným před obchodem. Miloš Kramnému prozradil, že mu byla jeho přítelkyně nevěrná, ale Kramný to nijak nekomentoval. Ze záznamu z kamery, kterou Kramný pořídil do auta ale víme, že vše bylo jinak. Kramný si na nevěru Moniky stěžoval ještě před tím než odjeli do Egypta a rozhovor byl natočen na zmíněnou kameru.

„Kramný mi řekl, že našel doma na počítači, nějakém médiu, nějaké její akty. Říkal, že je z toho rozčarovaný, že to nechápe, proč je má,“ řekl v přípravném řízení Miloš.

10:22
3. 7. 2015

„Jejich intimní život jsme neprobírali. Já to nemám rád, nechtěl bych to vědět,“ vysvětlil Miloš.

„Potom, co se stalo, jsem mu hned volal do Egypta. Pak jsme v kontaktu nebyli. Bavili jsme se o tom, co se stalo. Působil rozrušeně.“

10:34
3. 7. 2015
!

Legerský rovněž čte záznamu. „Tak ty jsi to zažil, tak teďko to víš, víš, že to je baba hned schopná udělat. A to je to, co tě mám, já tě poučovat nebudu. Nechci tě nechat v téhle iluzi, ale představ si, že jsem si přečetl smsku, že chci cítit tvoji vůni (hovoří o zprávě od své ženy, pozn. red.),“ řekl 14. 6. 2013 Miloš Kramnému. Vše zachytila kamera v autě Petra K.

Miloš je v rozpacích, zamotává se do své výpovědi. „Já nevím, jestli Petr zažil, nezažil. V mé přítomnosti to nezažil.“

10:40
3. 7. 2015

„Nebyl v tom úmysl, nenabádal jsem ho, aby pátral po nevěře Moniky,“ doplnil Miloš. Nikdo další už nemá dotazy. Miloš po debaklu odchází. Petr Kramný se na něj usmívá, a dokonce mu i zamával a řekl „Měj se, ahoj.“

Ale Miloš nebyl jediný, kdo u soudu říkal něco jiného než v přípravném řízení – o těchto případech si můžete přečíst zde: Kdo soudkyni lže? 7 rozporů ve výpovědích Petra K. a svědků

10:57
3. 7. 2015

Soudkyně se Kramného ptá, zda souhlasí se čtením výpovědí svědků. Kramný z vyjmenovaných jmen vybírá, s pěti z jedenadvaceti nesouhlasí. Každý, s jehož čtenou výpovědí Kramný nesouhlasí, se musí dostavit osobně. Kramný se dlouze radí s Rejžkovou – od úterý je to poprvé.

10:58
3. 7. 2015

Soudkyně nařídila přestávku do půl jedné, kdy se začnou číst schválené výpovědi.

11:07
3. 7. 2015

Kramný je pod velkým tlakem, snaží se být vyrovnaný. Podle Rejžkové dokonce před výslechem navštívil psycholožku, protože si uvědomuje váhu slova soudu a výpovědi nechce podcenit. „Výpovědi svědků jsou osobní, každý to vidí jinak,“ dodala Rejžková.

12:37
3. 7. 2015

Přestávka skončila. Kramný při příchodu do síně mrknul na své rodiče.

12:40
3. 7. 2015

„Svědkyně Zaťková se omluvila. Je na dovolené v zahraničí,“ informuje soudkyně. Bude se pokračovat ve čtení výpovědí. 

12:42
3. 7. 2015

Čte se výpověď Lenky V., Moničiny dobré kamarádky. O milostných avantýrách Moniky věděla. Dokonce se jí svěřila, že slovenský milenec Ján je její životní láska. Podobně jako Šárka M. stojí proti Petrovi, podle ní je jasný vrah. Vypovídala na policii jako svědek.

12:45
3. 7. 2015

„Znaly jsme se v dětství, chodily jsme spolu na diskotéku. Monika se snažila prosadit v modelingu,“ vypověděla Lenka v přípravném řízení. Kramný má ruce pod bradou, poslouchá, občas sklopí hlavu, zvedne obočí.

12:48
3. 7. 2015
!

„Byly jsme si blízké. Ať si říká, co chce, kdo chce, Monika nebyla pomlouvačný typ,“ tvrdí Lenka. Někdo totiž Moniku osočil, že Lenku za jejími zády pomlouvala. „Petr byl klidný, do naší konverzace nezasahoval. Nikdy jsem ho neviděla rozčíleného. Nikdy jsem ale neviděla, že by Moniku držel za ruku nebo ji políbil.“

12:50
3. 7. 2015
!

„Monika rozdávala lásku. Od Petra ji nedostávala. Když jsem se ptala na Petra, podívala se jinak a řekla ‚Jo, dobrý.‘ Byl vidět problém. Nebyla s ním asi šťastná,“ vypráví Lenka. „Po citové stránce strádala.

Psala mi, že poznala někoho, kdo vypadá božsky a je skvělý,“

tvrdí svědkyně. Kramný se tváří naštvaně.

O Moničině úletu si více přečtěte v našem článku: Svědek šokuje: Monika vzala na výlet Petra K. i milence!

Blízká kamarádka Moniky Lenka V.
12:52
3. 7. 2015

Kramný se upřeně dívá na soudkyni a otírá si z čela pot. „Monika byla zklamaná (z rozchodu s milencem, pozn. red.). Petr prý vyhrožoval rozvodem. Ona si zrušila druhý Skype. Říkala, že se s Petrem pohádala,“ stojí v Lenčině výpovědi. „Petrovi nabonzovala jiná kámoška její druhou přezdívku.“

12:55
3. 7. 2015
!

Po třičtvrtěroce mi napsala, že vztah s Jánem ukončila, že by to nemohla udělat Klárce, já jsem si ale myslela, že to ukončil Ján, bylo vidět, že je zklamaná, že je bez života,“ uvedla Lenka.

12:57
3. 7. 2015

„Když se chtěla Monika někde zdržet, bylo vidět, že je P. K. naštvaný. Říkala mi, že k ní nemám chodit,“ uvedla Lenka. „Moniku jsem viděla před odletem. Neprodělala žádné deprese. S Monikou jsem se sešla, přišla sama. Říkala, že se sejdeme, až se vrátí.“

Tlačila na mě, že mi musí něco říct, že ji něco štve. Nikdy jsem takovou Moniku neviděla, byla tak nervózní, byla nesvá,“ tvrdí Lenka.

13:00
3. 7. 2015
!

Jsem si jistá, že mi chtěla říct něco o Petrovi. V žádném případě nebyla Monika člověkem, který by si sáhl sám na život.

Říkala mi, že se bojí, že má strach,“

tvrdí Lenka. Kramný si píše poznámky. Má nafouklou tvář, podpírá čelo jednou rukou a kouká do poznámek, výpověď ho hodně rozhodila.

13:05
3. 7. 2015
!

„Člověk, který ztratí manželku a dceru, se zhroutí. Petr měl vše připravené,“ stojí ve výpovědi. „Prvně mi blesklo hlavou, že našli jed, a tak jsem mu napsala. Obvinila jsem ho, že je vrah, on to vyvrátil, že by je přece nezabil, že je miloval, že pro ně udělal všechno. 

Druhý den se rozčiloval, že byla Monika coura.“

Podobně Kramného obvinila i jeho sestra - o tom si více můžete přečíst v článku: Vysmál se mi, že nejsou žádné důkazy! popsala Kramného sestra okamžik, kdy ho obvinila z vraždy

 

13:07
3. 7. 2015

„Zaráželo mě, že se psalo věcech mezí ním a Monikou, o praktikách, které nechtěla dělat a nechávala si za ně platit. Říkal, že platil a že chtěl (sexu, pozn. red.) víc a víc než ona, že nasadil vysokou laťku. Na tom je přímo vidět, jak ji nenáviděl. Styděla se za to, že si nechává platit za sex, tak mi nic neřekla,“ řekla Lenka v přípravném řízení.

13:14
3. 7. 2015

Soudkyně ukončila čtení ze záznamu, bude se vyjadřovat Petr Kramný. „Za tu dobu s námi netrávila žádné narozeniny, žádnou oslavu. Nechápu, jak toto usuzuje, když s námi netrávila žádný čas,“ začal obžalovaný. „Taky se chci vyjádřit k tomu, že měla ZŠ, měla výučák. Poslední dovolená nestála 50, ale 38 tisíc korun – buďto si vymýšlí svědkyně, nebo Monika.“

13:16
3. 7. 2015

Bude se číst výpověď Karla R., otčíma Petra Kramného. „V roce 1986 jsem si vzal Irenu. Luboš Kramný pil. Jak se choval k dětem, nevím,“ stojí ve výpovědi. „Petr byl tvrdohlavý, když nechtěl k babičce, museli jsme ho přemlouvat. Když jsem dělal něco ve sklepě, tak pomáhal. Byl na práce šikovný,“ říká Kramného otčím.

13:26
3. 7. 2015

„Dělal údržbáře, takovou holku pro všechno. Neštítil se práce, udělal všechno,“ řekl v přípravném řízení Karel R. „Klárka si mi stěžovala na něco ohledně počítače (protože ji tam rodiče nepustí, pozn. red.). To bylo jediné, na co si stěžovala.“

Otčímovu výpověď sleduje Kramný bez zájmu.

Karel R. za nevlastním synem stojí.
13:28
3. 7. 2015

„Když se vrátil, položili jsme mu otázku, zda to udělal. Dušoval se, že ne. Že jim nic neudělal,“ tvrdí otec.

13:31
3. 7. 2015

„On Klárku miloval.

Moniku musel milovat taky, když jí kupoval auto. Měla všechno.“

řekl otec.

3. 7. 2015

Martin N. odmítl vypovídat dle zákonného práva. Čte se výpověď Šárky L., milenky Petra K. ƒ„Líbil se mi od začátku. Jednu chvíli jsem si říkala, že to byl on. Pak jsem si říkala, že by to nemohl udělat. Začalo se mi o něm zdát. Měla jsem potřebu se na něho poutat. Dívala jsem se na jeho fotky,“ stojí v její výpovědi.

Druhá milenka Petra K. Šárka L.
13:50
3. 7. 2015
!

„Pak jsem mu v listopadu napsala dopis. Že mu nabídnu oporu jako žena,“ říkala Šárka. Začala si s Kramným psát po Skypu. „Ten večer chtěl fotky, tak jsem si fotila hlavu, psal, jak jsem krásná. Pak jsme si psali a říkala jsem mu, že mám strach, že se objevím v TV, a on, že o tom budeme vědět jen my dva.“

13:53
3. 7. 2015

Měli jsme se sejít, řekli jsme si, že půjdeme do kavárny. V pátek jsem si vzala dovolenou. Sedli jsme si do auta, přiběhli novináři, ptali se, kdo jsem, rychle jsme odjeli. Byla jsem v šoku,“ říkala Šárka.

„Dávala jsem mu 1000 Kč na benzín... Telefonoval mi táta, začal mi nadávat, jak jsem mohla být tak blbá a začít si s ním, když nevím, jestli to udělal, nebo ne.“

13:57
3. 7. 2015

„Rozčiloval se, že Monice dával všechno, co chtěla. Ptala jsem se ho, co se tam stalo. Když se o něčem bavili, rozplakal se. Nevěděl, co dělat,“ tvrdí Šárka. „I když ti udělala tak špatné věci, tak o ní nemůžeš mluvit tak špatně.“

14:05
3. 7. 2015
!

„Ptal se mě, co mám v sexu ráda. Koukali jsme na film Prci, prci, prcičky. Ptal se na konkrétní praktiky, jestli bych spolkla (semeno, pozn. red.),“ stojí dále ve výpovědi milenky Petra K. „Tahal mě za vlasy, ‚mr*ej mě, ty ku*vo!‘ říkal.“

Obžalovaný Petr Kramný u soudu.
14:10
3. 7. 2015

Petr Kramný se tváří klidně i ve světle právě probíraných intimností. Zapisuje si poznámky a opírá si hlavu o ruku.

14:12
3. 7. 2015
!

Chtěl, ať mu říkám čů*áku. Čichal ke mně. Chtěl se mi udělat do pusy, dovolila jsem mu to. Žádná jiná mu to nedovolila. A pak byl ujetý na paty,“ zakončila Šárka.

Vybíjel si Kramný ve vztahu se Šárkou, čeho se mu nedostávalo s Monikou? Monika měla milence a s Petrem K. nechtěla sex: Kamarádi Kramného prozradili jeho největší obavy

14:13
3. 7. 2015
!

„Šárka byla hodně podobná Monice,“ hájí se Kramný. Můžeme jen doplnit že Kramný s touto výpovědí souhlasil, když se ho soudkyně ptala.

14:20
3. 7. 2015

Soudkyně ukončila pro dnešek jednání. Bude se pokračovat v úterý 7. 7. opět v 8:30. Na řadu přijdou znalci z oborů soudního lékařství. Ve středu promluví odborník přes elektřinu, ve čtvrtek pak psycholožka a psychiatrička. I příští týden pro vás budeme připravovat ONLINE přenos.

Soud s Petrem K. probíhá v Ostravě

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

truchliicii.petr.k. ( 25. srpna 2015 09:47 )

joo, truchlit se ma! no ale do pusinky?

tigress ( 6. července 2015 16:06 )

Hoj Hopsi, jsem tě prošvihla, tak snad na novějším..

jojone ( 5. července 2015 07:32 )

Vyšetřujeme ? co bysme se dřeli, dnes už je to jasný, že se v klidu těší na odškodný, podívej ty úsměvy, brzy budou právníci sepisovat požadavek na odškodný a do seznamů milionářů nám přibyde další osoba

hops.1 ( 5. července 2015 00:23 )

Zdravim vás, bando internetových závisláků! Vyšetřujete, vyšetřujete? A už se něco ví pořádně?

milosuvadvokat ( 4. července 2015 12:40 )

ti dam do huby sahat mi na miloska

Zobrazit celou diskusi