Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dojemný snímek: Chlapeček se loučí s umírající sestřičkou (†4), pár hodin nato zemřela

Autor: lm - 
13. června 2018
20:50

Z dojemného snímku malých sourozenců z amerického Arkansasu se tlačí slzy do očí. Zachycuje totiž šestiletého chlapečka, který se loučí se svou o dva roky mladší sestřičkou umírající na rakovinu. Jen pár hodin po jeho pořízení holčička bohužel vydechla naposledy.

Rodiče malé Adalynn (†4) si vyslechli zdrcující diagnózu v listopadu 2016. Dceru vzali k lékaři, protože měla problémy s chozením a po vyšetření se ukázalo, že má malá holčička na mozku neoperovatelný nádor. Konkrétně jí diagnostikovali difuzní gliom mozkového kmene, což je velmi agresivní a složitý nádor přímo v centru mozku.

Malá bojovnice Addy prodělala 33 kol radioterapie a rodiče ji dokonce odvezli do Mexika, kde postoupila experimentální léčbu. Všechna snaha byla ale marná a nádor rostl dále. První červnový den, na den dětí, se tak vrátila do hospicu a rodina už tušila, že brzy přijde to nejhorší.

Velmi těžce to nesl zejména její o dva roky starší bráška, který byl Addy po celý její boj oporou. Chlapec sestřičku na smrtelné posteli ještě utěšoval a hladil ji po hlavičce, aby jí bylo lépe. Rodiče ho přitom vyfotili a dojemný snímek následně obletěl celý svět. Addy bohužel jen pár hodin po jeho zachycení vydechla naposledy...

Zobrazit celou diskusi