Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Naštvaná žena hodila po Hillary Clinton botu: Politička uhýbala jako v grotesce!

Autor: shp - 
11. dubna 2014
20:50

Někdejší první dáma a ministryně zahraničí Spojených států Hillary Clinton se při svém projevu v Las Vegas pořádně zapotila. Naštvaná žena po ní z hlediště hodila botu. Clinton však ukázala svoji kondičku, když se jí podařilo hozené botě uhnout.

Událost se odehrála v městě hříchů, kde Clinton vystupovala v rámci akce organizované Střediskem pro průmyslovou recyklaci. Botu po političce hodila rozhněvaná blondýna.

Clinton ale celou situaci zvládla s poklidem. „To na mě někdo něco hází? To byla bota? To má být součást vystoupení cirkusu Cirque du Soleil?“ řekla s humorem.

Jakmile se ještě více zorientovala, dodala: „Můj Bože, nevěděla jsem, že průmyslová recyklace je tak kontroverzní. Díkybohu, že nehrála softball jako já.“ Ochranka ženu vyvedla a předala policii. Na akci nebyla akreditovaná.

Někdejší první dáma USA není prvním politikem, po kterém hodili botu. Stejný útok zažil i někdejší šéf Mezinárodního měnového fondu Dominique Strauss-Kahn a americký prezident George Bush. Útok botou na něj se stal nechvalně proslulý.

Video Útočnice hodila po Hillary Clinton botu. Minula! - Reuters
Video se připravuje ...

itartas ( 12. dubna 2014 21:16 )

zabibol...cha cha cha jak vtipné!

zabibol ( 12. dubna 2014 16:29 )

Je vidět, že paní Clintonová má úroveň a vzala věc s nadhledem. Házení botou je ubohý zlozvyk podělaných muslimských košiláčů. V Rusku by po ní botu nehodili, protože na žádné nemají.

japos22 ( 11. dubna 2014 21:47 )

Zase vedle

cityjail ( 11. dubna 2014 21:18 )

Bábinka Clintonová by měla udělat to,co všichni geronti-krmit v parku holuby a nekýblovat se do politiky.Jen tak se dá předejít tomu,že politikou hýbou neschopní starci a stařeny.

Zobrazit celou diskusi