Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pán Váňa, budeme spolu rozdávat koňské koblihy! Babiš-Jablonský nachytal žokeje

Video se připravuje ...
Autor: ex, sch - 
25. října 2013
11:07

Jak lze nachytat vrcholové politiky na špeku ukázal v unikátním projektu Blesk.cz hvězdný imitátor Petr Jablonský (33). Třeba když volal jako Miloš Zeman Miroslavu Kalouskovi. Ale jde nachytat koňského matadora, žokeje Josefa Váňu?

Jistě každý zaregistroval, když Josef Váňa poté, co spadl z koně a Velkou pardubickou došel pěšky až dlouho za svým koněm, podpořil Andreje Babiše. "Nevyhráli jsme Velkou pardubickou, ale myslím, že kdyby vyhrál volby pan Babiš, aby tenhle sajrajt, který tady přetrvává, dal do pořádku, tak bych byl hrozně rád," prohlásil žokej.

A právě na to reagoval Petr Jablonský. Hlasem šéfa hnutí ANO Andreje Babiše, klasickou čechomoravštinou zavolal Josefu Váňovi a začal slovy: „Já som vám chcel iba osobně poďakovat, že jste mě jako podpořil po tej Velkej pardubickej, to je moc dobré od vás,“ volá Jablonský.

Dál v telefonátu láká Josefa Váňu, aby přivedl koně do pražského metra a rozdával s ním koblihy. Zřejmě ale neměl na mysli ty koňské, nýbrž ty, které Andrej Babiš ve vestibulech rozdává, aby lidem udělal dobré ráno a nalákal je k volbám s volebním lístkem ANO.

A nalákal? Podívejte se na video Blesk.cz!

VIDEO Z ODHALENÍ, ŽE VÁŇOVI NEVOLAL BABIŠ, ALE JABLONSKÝ, PŘINESEME NA BLESK.CZ V SOBOTU RÁNO!

Video Jak jsme nachytali Váňu - Petr Soukup, Petr Jablonský
Video se připravuje ...

Komerční sdělení:

Trápí Vás bolest kloubů či kožní problémy? Dopřejte si parafínový zábal!

uzjsemtudlouho ( 25. října 2013 18:05 )

Co od nich prosím očekáváš? Vždyť kromě toho, že se občas projevěj v opozici a poté se opět věnují svému podnikání, nejsou vůbec k ničemu.

uzjsemtudlouho ( 25. října 2013 15:04 )

Dělat si názor podle nicku je hloupost, podstatné je až to za dvojtečkou. O vině Kramného přesvědčen nejsem. O vině Babiše nepochybuji.

uzjsemtudlouho ( 25. října 2013 15:02 )

...běžný obchod praktikovaný při každých volbách.

lecram ( 25. října 2013 14:21 )

vraj ho nachytal hvezdny imitator pan Jablonsky, uz sa tesim ked budete pisat ako od niekoho paradne schytal uz nie hvezdny, ale prachobycajny debil obcan jablonsky, vsak je trapny az mi je z toho zle,vsak si robte srandu z toho babisa,ale On Vam ukaze ,ze je cestnejsi ako ten ozrala hrdzavy Venca

mazd ( 25. října 2013 13:40 )

Chudák pan Vána,každé volby v jiném tričku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa