Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jihočeský hejtman ztratil hlavu i patu kvůli krásné blondýnce. A odešel od rodiny

Autor: Vlaďka Hradská - 
11. listopadu 2011
12:59

Jihočeský hejtman Jiří Zimola (40) se zamiloval do nejkrásnější blondýnky na planetě Jany Příhodové (28). Od manželky a dvou dětí odešel k modelce, která v roce 2000 získala titul Miss Blond International a v současné době je pravou rukou Zimolova stranického kolegy z ČSSD, královéhradeckého hejtmana Lubomíra France.

Zimola si pronajal vlastní byt a k celé věci vydal osobní prohlášení. „Osobní a rodinný život politiků považuji z velké části za jejich soukromou věc, která nesouvisí s výkonem veřejné funkce. Přesto v určitých složitých životních situacích považuji za nutné a zároveň správné říkat věci otevřeně,“ napsal v úvodu Zimola.

Jak se Blesk.cz podařilo zjistit, zvolil Zimola tento způsob interpretace proto, aby předešel různým spekulacím. V posledních dnech a týdnech se totiž obával, že se jeho vztah prozradí dříve, než to stačí říci dětem. A to jeho rozhodnutí urychlilo.

S manželkou a dětmi už nežije

Odešel z domova v Nové Bystřici na Jindřichohradecku, který léta sdílel s manželkou Ditou, synem Adamem (14) a dcerou Lindou (10).

„S manželkou jsme se dohodli na další společné péči o naše děti. Budeme se snažit, aby náš rozchod na ně měl co možná nejmenší vliv. Stejně tak jsme se dohodli na vypořádání společného majetku,“ uvedl Zimola.

Zimola o manželce nikdy moc nemluvil

Podle kolegů z českobudějovického krajského úřadu Zimola už několik týdnů přespával ve služebním bytě. Lidé z jeho okolí potvrdili, že se už dříve rád pohyboval ve společnosti hezkých žen. Zato o své ženě Ditě nikdy moc nemluvil a ani ji nebral na společenské akce. Dita Zimolová, která pracuje jako pečovatelka, je z jeho nevěry nešťastná. Podle lidí, kteří ji znají, jde o tolerantní a starostlivou manželku.

To jeho nová přítelkyně je z jiného ranku. Za sebou má zkušenosti v modelingu, v roce 2000 jako sedmnáctiletá porazila v rakouském Veldenu soupeřky z celého světa a získala titul Miss Blond. Porotce zaujala i její chůze za kterou získala ocenění Miss Catwalk. Blesk.cz se jí pokoušel kontaktovat, aby se ke své lásce s rozvádějícím se hejtmanem vyjádřila. Dopoledne byla reprezentativní blondýna na jednání, v poledne už nebrala telefon.

editta111 ( 3. října 2012 10:16 )

Nekdo z vas v diskuzi psal, ze je to tuctova blondyna. To mne pri pohledu na ni napadlo taky. Proto taky v modelingu zadne uspechy nemela. Je ji uz 29, zadneho kloudneho doted neulovila, tak popadla, co bylo v jeji blizkosti zrovna mozne. Hejtman kraje - co to je? Nic moc pro tenhle typ zen. Ale doufa, ze ji to pomuze v se seznamovani s dalsimi, mozna movitejsimi pany, kteri maji take mozek v kalhotach. Jeho zena Dita si zaslouzi nekoho lepsiho, tihle, co si dodavaji sebevedomi podle nekoho krasnymi blondynami (ale i tmavovlaskami, na barve vlasu nezalezi), za co stoji?

komentator ( 13. listopadu 2011 17:12 )

Hejtman Zimola je ve srovnání s Klausem ještě slušňák resp. lze ho částečně pochopit je mu teprve 40.let. Ovšem tunel-dědek ještě pár let před sedmdesátkou honil blonďaté letušky!

evita2 ( 12. listopadu 2011 20:54 )

Ta slečna bude jistě velmi slušná, pracovitá a inteligentní. Nevím, proč si všichni myslíte, že je nějaká flundra, jenom kvůli tomu, že má skoro na každé civilní fotce ven prsa a sukně jí končí těsně pod rozkrokem.

husqarnowicz ( 12. listopadu 2011 16:29 )

A co odeesáci Topolánek a Macek? Nebo hradní tuneldědek, když jebal letušky? Taky trapná selhání a personální sr.ačky, tentokrát v barvách ODS. Taky mě to nepřekvapuje.

ivoadler ( 12. listopadu 2011 16:21 )

Pan hejtman Zimola je morálně out. To mě ale u sociálních demokratů nepřekvapuje. Který z nich je in? Píši o tom ve svých článcích Trapná selhání sociální demokracie a Personální sr.ačky sociální demokracie. A zase mám pravdu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa