Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Pirát 2222 chce po státu 46 tisíc!

Autor: Jan Doležal, mivrk - 
22. dubna 2011
05:30

Policie prý při zkoumání špatně uložila mercedes asi nejznámějšího silničního piráta v České republice – Aleše Trpišovského (43). Podnikatel, který na dálnici D1 způsobil svojí agresivní a riskantní jízdou dopravní nehodu, tvrdí, že se u vozu vybila drahá gelová baterie a zrezivěly brzdy. Po státu tak nyní vymáhá náhradu škody v řádu desítek tisíc.

Policisté zkoumání auta Trpišovského ukončili a mercedes podnikateli před měsícem vrátili. „Ten vůz byl poškozen nevhodným uložením ze strany policie, které neodpovídalo pokynům výrobce auta. Mercedes se musel dát na opravu do servisu. Nejsem technik, ale zničena byla například drahá gelová autobaterie a zrezly i některé součástky včetně brzd,“ řekl serveru Týden. cz advokát Trpišovského Michal Pacovský s tím, že jeho klient po státu nyní vymáhá škodu, která je vyšší než 46 tisíc korun.

Vyšetřování případu bezohledné jízdy piráta Trpišovského stále probíhá. Policisté ho nejprve silničního obvinili z těžkého ublížení na zdraví. Státní zastupitelství ale obvinění zrušilo a spis poslalo zpět policistům s tím, že spěchali a svou práci proto odbyli. Ti nyní čekají na výsledky odborných expertiz Trpišovského mercedesu.

Uživatel_5807388 ( 22. dubna 2011 16:48 )

Opravdu je tu spravedlnost, když policie drží auto a nechá jej 3,5měsíce venku ,aby ho co nej-potrestali.dosud podle vašeho deníku, zatím nebyl obviněn je to skutečně podivné asi podle mě na něj nic nemají.vždyt jak ten fotbalista a herec už obviněni byli apřípady byly pozdeji.Už mě to připadá jako msta od policie,že ten případ nedopadá, jak by si přály.Anechat poničit auto ,které za nic nemuže je opravdu děsné.Já bych si to také nenechal líbit. Stou naší policií to jde nějak s kopce. Stát jim vzal ,dost penez a podle mého usudku,závidí lidem ,kteří podnikají a mají. dál nikdo nezkoumá ,že zaměstnávají lidi,kteří by neměli práci.

kimirsen ( 22. dubna 2011 13:45 )

nebo jóó?....Čím déle úředník zkoumá, vyšetřuje apod., myšleno všeobecně, tím déle je nepostradatelný....je to taková hra na práci

kimirsen ( 22. dubna 2011 13:42 )

Ironie, ale skvěle napsaná

gogo ( 22. dubna 2011 13:28 )

Trpišovského stále probíhá ??? Proboha kde to žijeme ? Kolik let u nás probíhají různá vyšetřování jen aby darebáci nebyli potrestáni ??? Chvalovský .... 9 let !! Manžel Fibingerové ... roky !!! A Trpišovský ??? Škoda slov !! A to ještě přes 5.000 (!!!) nepodmíněně odsouzených se vyhýbá nastoupení trestu !!! Stali jsme se státem bezpráví a podvodů...

kakamilek ( 22. dubna 2011 12:21 )

Mohlo to dopadnout i hůř.Snad pan Kubice nemá ještě tak hluboko do trezoru.Pokud ano,vyběhnou jeho hoši do ulic a vyberou je od těch blbečků co lítaj osadou 52 km/hod,překážejících na dálnicích svou 130kou.Já myslel,že se tý demokracie už nedožiju..

Zobrazit celou diskusi