"V době pražských koncertů již bude jasné, zda je Dyk odzpívá jako čerstvý držitel ceny Anděl pro nejlepšího zpěváka, na níž je nominován," uvedla Donátová. "Andělé budou vyhlášeni 16. dubna. Toto ocenění Dyk získal za rok 2012 a výrazně mu k němu dopomohl zvukový záznam prvního společného koncertního turné s B-Side Bandem," dodala.

Podle Dyka se nedá říct, že by pražské koncerty byly vyvrcholením koncertní šňůry, protože 'vrchol zažívají od začátku turné'. Ani se prý nedá říct, která skladba z nahrávky Deska měla u diváků největší ohlas. "Ale upřímně jsem překvapen z toho, že lidé si písničky už zpívají s námi. Já to u swingu ještě nikdy nezažil," sdělil Dyk.

Po skončení turné budou B-Side Band a Vojtěch Dyk již 30. dubna hlavními hvězdami brněnského festivalu Čarodějáles a od června do září pak zahrají na řadě letních festivalů. Pro fanoušky si pro tuto příležitost připravili 'rockový set' složený ze slavných rockových skladeb ve swingovém aranžmá. Zazní například písně od Red Hot Chilli Peppers nebo AC/DC, které představí například na festivalech Rock for People, Vysočina Fest, Open Jazz Fest nebo na Husitských slavnostech v Táboře.