Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Spravedlnost v přímém přenosu: Vandal rozbil výlohu, při útěku ho srazilo auto

Autor: lm - 
25. září 2017
15:49

Boží mlýny melou někdy velmi rychle! Své o tom ví vandal z Polska, který rozbil výlohu obchodu a pak napadl i kolemjdoucího, který ho chtěl zastavit. Když na něj svědek zavolal policii, vandal se dal na útěk. Jenže vzápětí ho srazilo auto.

K úsměvnému incidentu došlo v polském městě Lubliniec a celý ho zachytila bezpečnostní kamera. Na záznamu z 21. září je zachycen muž v modré mikině, který vzal kámen a prohodil ho výlohou jednoho z místních obchodů. Poté ještě sklo vymlacoval vlastní rukou. Když k němu přistoupil kolemjdoucí, vandal vztáhl ruku i na něho. Ani svědek ale jeho řádění nezastavil a po chvíli se opět vrátil k ničení výlohy.

Svědek mezitím vytáhl telefon a začal volat policii. Toho si vandal po chvíli všiml a začal utíkat. Jenže se ani nerozhlédl a při přebíhání silnice ho srazilo projíždějící auto. S lehkými zraněními pak skončil v nemocnici, odkud poputuje rovnou na policejní stanici. Podle majitele obchodu jim tento muž vymlátil výlohu již podruhé. Motiv jeho činu není znám.

krtek. ( 25. září 2017 19:02 )

co je na tom úsměvného ?

deep_ass_flsting ( 25. září 2017 18:14 )

Jestli mu nevytekl mozek na silnici, tak nebyl žádný trest.

XLADI ( 25. září 2017 17:12 )

Zajímavé je že zločinex má ksicht rozmazaný ale člověk co ho vyrušil a volal policii tam je pěkně načisto . Pěkně ho sejmul. Vypadá to, že ani neutrpěl škodu svezl se po kapotě a přímo na palici

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání