„Neřeším zákazy,“ říká řidička na začátku videa, ze kterého běhá mráz po zádech. „Nějaký srazy v Teplicích? Jedeme z Mostu… Takže nikdo nic, jo? My se nudíme,“ křičí dívka na sedadle spolujezdkyně do telefonu.

„Už jedeme 120, během chvilky… 140! Teď teprve vyjíždíme z Mostu, sejdeme se za pět minut u Teska, stíháš? Hele, pos*al nás pták. Hele, kolik jedeš? Ty pi*o, ty pi*o…,“ vykřikuje. To jsou však poslední slova, která vyřkne. Ihned poté následuje rána.

Podle informací Blesk.cz jejich Volkswagen Brouk zničehonic najel na patník, to ho odhodilo do protisměru, auto se otočilo o 180 stupňů a následoval mohutný náraz do protihlukové stěny u autobusové zastávky.

Na místo se během chvíle sjíždějí záchranáři a řidičku transportuje vrtulník v kritickém stavu do nemocnice v Ústí nad Labem. Spolujezdkyni převáží tamtéž sanita. „Žena, která utrpěla mnohačetná poranění, zemřela, druhá leží s vážným poraněním hlavy na jednotce intenzivní péče,“ potvrdil mluvčí nemocnice Ivo Chrástecký. Co se přesně stalo, vyšetřují policisté. Otec druhé dívky však tvrdí na sociální síti, že zranění tak vážná nejsou a dcera bude propuštěna z nemocnice v neděli.

Vše o šílené jízdě se dočtěte zde

Varování. Video je drastické povahy a obsahuje vulgarismy
Video
Video se připravuje ...

Holky vysílaly divokou jízdu na Facebooku, jedna zemřela. Facebook

Fotogalerie
6 fotografií

Prezidentské volby 2018 - vše o volbách a kandidátech na prezidenta zde >>>

Aktuální volební preference a průzkumy k prezidentským volbám 2018 najdete zde >>>