Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Fotbalista Sparty boural opilý: Z hořícího auta ho vytáhli na poslední chvíli!

Autor: Aktu.cz, ljš, top, mal, ČTK - 
28. května 2017
10:04

Zachránili ho na poslední chvíli! Policisté v noci zasahovali u vážné nehody opilého řidiče, který poblíž Horoměřic u Prahy narazil do stromu. Podle agentury Aktu.cz jde o fotbalistu Sparty Aleše Čermáka.

K nehodě došlo na samém okraji Prahy v Kamýcké ulici po půlnoci v noci ze soboty na neděli. Po zápase se Slováckem Čermák nezvládl řízení svého sportovního vozu Škoda Octavia RS a narazil nejdříve do svodidel a poté do stromu. Auto pak začalo okamžitě hořet.

Čermáka z vozu vytáhli na poslední chvíli a v bezvědomí. V sanitce se později probral. Rozsah jeho zranění není zatím znám. "Se zraněním hrudníku byl převezen do motolské nemocnice," upřesnila mluvčí Středočeské záchranky Petra Effenbergerová. Podle zdroje Blesk.cz má zlomená žebra a pohmožděnou plíci.

"Řidič ročník 1994 se podrobil dechové zkoušce na alkohol. Ta byla pozitivní," uvedla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová. Reportérům AKTU.cz se podařilo zjistit, že záložník Sparty dokonce nadýchal přes 1,5 promile.

Vozidlo zůstalo po nehodě zcela zdemolované. V jeho troskách zůstaly ohořelé kopačky a míč s podpisy hráčů. Na místě se také povalovala Čermákova bota. Ve vozidle jel podle informací Blesk.cz sám, z vozu ho tak musel vytáhnout někdo ze svědků.

Dvaadvacetiletý Čermák v sobotním posledním ligovém kole na hřišti Slovácka (1:1) nastoupil za Spartu na závěrečných pět minut. Talentovaný ofenzivní záložník je v nominaci jednadvacítky na soustředění před červnovým mistrovstvím Evropy v Polsku.

"Něco se k nám dostalo, ale zatím sbíráme informace. Víc se k tomu vedení týmu případně vyjádří v pondělí," řekl ČTK mluvčí jednadvacítky Jaroslav Kolář. "Především ale doufáme, že Aleš bude v pořádku," dodal. 

"Alešův zdravotní stav je stabilizovaný, klub ale v tuto chvíli nemůže poskytovat bližší informace," uvedl na webu Sparty mluvčí klubu Ondřej Kasík.

Na místě zůstaly kopačky a ohořelý míč s podpisy hráčů Na místě zůstaly kopačky a ohořelý míč s podpisy hráčů | Aktu.cz

Anti-Inkvizitor ( 29. května 2017 00:34 )

 Ten se bude do ty plzne uplne hodit...

odlisny ( 28. května 2017 23:05 )

tak ten už si nezačutá ani za Slavoj Vyšehrad

moiaza ( 28. května 2017 19:51 )

Dejte vypatlanému mozku hromadu peněz, trošičku slávy a výsledek se dostaví.

zdenekk- ( 28. května 2017 17:45 )

No jasně,souhlas!!!!Fotbalista,hokejista a jejich debilní fankluby,všechno to postavit ke zdi a postřílet,na nic jinyho to není!!!!!

jafratatita ( 28. května 2017 17:39 )

Tak ty si tedy dobrej magor...Copak si v zivote dokazal ty? Predpokladam ze si toto vyplodil s kamarady nekde v putice, kde drepis kazdy den co???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání