Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zvrhlý chirurg, který odhaluje pacientky: Užívá si luxusu po celém světě

Autor: shp - 
22. října 2016
05:01

Fotí se s pacientkami v narkóze na operačním sále a jejich fotky pak vystavuje na Instagramu. Za peníze, které zvrhlý chirurg Yassine Ghazi vydělává na klinice v Bratislavě, kde pracuje bez povolení, i na dalších místech, pak cestuje po celém světě.

Ghazi, který pracuje nelegálně v Bratislavě na klinice Adelais Clinique, je momentálně ve velké nelibosti. Prasklo na něj, že nemá povolení vykonávat zdravotnické zaměstnání, a navíc že fotí pacientky na operačním sále, když jsou v bezvědomí, a chlubí se s nimi na internetu.

Několik žen je na něj navíc rozzlobeno, že jim operaci zpackal. „Skoro mě zabil, bez anestezie jsem byla řezaná doslova zaživa,“ řekla nejmenovaná žena webu Čas.sk. Za peníze, které na plastických operacích vydělal, cestuje Ghazi po světě.

A je to vždy luxusní cesta. Ať jde o noblesní hotel ve Švýcarsku nebo návrat do Dubaje, odkud zvrhlý chirurg pochází. Vždy je vidět, že nejde o žádný levný výlet. Svými toulkami po světě lékař nespokojené pacientky ještě více naštval.

drobenakulata ( 22. října 2016 20:35 )

Hezky samecek, urcite bych ho vykourila a spolikala jeho seminko

ellenic ( 22. října 2016 10:45 )

Normálně uvažující žena nevyhledává zkrášlovací procedury . Chápu pouze ženy, které ze zdravotního důvodu podstoupili ablaci prsu, to je skutečně pochopitelné, ještě možná úpravu velkého nosu, ale všelijaké nafukování rtů, silikony do prsů a jiné roztomilosti, to naprosto neuznávám. Vhodným výběrem hezkého prádla, které je dnes dostupné mnohem víc, než kdy dříve, lze korigovat i menší velikost prsou .

kukuku ( 22. října 2016 07:41 )

 Volopich.

jerry ( 22. října 2016 07:10 )

Nevím jestli nedostudovaný, ale kdo jiný než zvěrolékař by měl operovat krávy?

fotrpjotr ( 22. října 2016 06:52 )

Typický kapitalista.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání