Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Raketa vlétla při ohňostroji v Sokolově mezi diváky s malými dětmi

Ohňostroj zranil v Sokolově minimálně jednoho muže.
Ohňostroj zranil v Sokolově minimálně jednoho muže.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
28. června 2016
10:51

Velkolepá soutěž ohňostrojů v Sokolově se kvůli silnému vichru změnila v tragédii. Vítr totiž převrátil stojan s pyrotechnikou, která po odpálení vlétla přímo mezi diváky s malými dětmi. Děsivý incident se neobešel bez zranění.

Na místě byl zraněn minimálně jeden muž. Tomu ihned poskytli první pomoc hasiči, kteří na soutěž ohňostrojů dohlíželi. Popálený nešťastník pak musel být přepraven sanitkou do nemocnice k dalšímu ošetření. Není však pravděpodobně jediný, kdo při neštěstí utrpěl fyzickou újmu.

„Hlášeno bylo pouze toto zranění, proto kriminalisté žádají případné další osoby zraněné zábavní pyrotechnikou, aby se přihlásily na lince 158 nebo se dostavily osobně na oddělení obecné kriminality služby kriminální policie a vyšetřování v Sokolově.

Dále také žádají případné svědky, kteří tuto událost viděli nebo ji zaznamenali na svá zařízení, aby se přihlásili na lince 158 nebo se osobně dostavili na oddělení obecné kriminality služby kriminální policie a vyšetřování v Sokolově,“ řekla mluvčí policie webu Krimi-Plzeň.cz.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání