Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Schizofrenik utekl z nemocnice v Havlíčkově Brodě, je nebezpečný! Ozbrojuje se nožem

Jan Gazdík je nebezpečný schizofrenik.
Jan Gazdík je nebezpečný schizofrenik.  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
22. června 2016
19:35

Policisté od dopoledne pátrají po nebezpečném muži, který utekl ze zdravotnického zařízení v Havlíčkově Brodě. Sedmadvacetiletý Jan Gazdík může být nebezpečný sobě i okolí. Podle policie je to psychoticky narušený schizofrenní člověk, který trpí bludnými představami a jde o toxikomana.

Informoval o tom David Schön z tiskového oddělení policejního prezidia. Gazdík se narodil v Benešově, trvalé bydliště má ve středočeské obci Křečovice. Je vysoký 176 centimetrů, štíhlé postavy, váží 67 kilogramů. Nosí krátké tmavě hnědé vlasy, má hnědé oči, v obličeji má modřiny.

Při útěku měl oblečené černé tričko a tmavé tepláky. Byl bez bot, jen v ponožkách, u sebe neměl doklady ani peníze. Před hospitalizací se muž podle policie pohyboval v obci Lísek u Sedlčan s nožem v ruce. Lze předpokládat, že se muž bude pokoušet dostat do místa svého bydliště.

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání. Pokud někdo hledaného Gazdíka pozná, měl by ihned zavolat na tísňovou linku 158 a informaci o jeho pohybu sdělit policistům.

fotrpjotr ( 23. června 2016 11:21 )

Vypadá jako bývalý aktivista.

kdoasi ( 23. června 2016 09:43 )

Je přece nemocnej...co na tom,že je okolí nebezpečnej? Tady by se jeden z těch de*bilních zákonů pos*ral!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání