Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Právnička psala knihu o politice, už měsíc je nezvěstná: Neviděli jste tuto ženu?

Autor: bop - 
6. prosince 2015
17:34

Ivana Jirková (56) byla naposledy viděna 9. listopadu ve 4 hodiny odpoledne v Praze 7. Od té doby už ji nikdo neviděl. Policie a blízcí se s postupujícím časem obávají, že se mohla stát obětí trestného činu.

Ivana Jirková zmizela beze stopy. Už měsíc si o ni její blízcí dělají starosti. Čím víc času od zmizení uplynulo, tím méně nadějné jsou jejich vyhlídky. Policie začala pracovat s myšlenkou, že se Ivana mohla stát obětí trestného činu. Případ si proto převzali detektivové z 1. oddělení Krajského ředitelství hlavního města Prahy.

Nebezpečně pro ženu ve středních letech vypadá i fakt, že psala knihu s politickým podtextem. Na 1. prosince byl naplánován její křest, to už byla Ivana ale dávno pohřešovaná. Mohla její kniha někomu vadit?

„Prošetřováním detektivové mimo jiné zjistili, že žena pracuje jako advokátka a v blízké době měla publikovat knihu, která podle jejích slov měla mít politický podtext. Na 1. prosince byl ohlášen křest této knihy, na který se však také nedostavila.“, uvedl Jan Daněk.

Naposledy byla Ivana Jirková spatřena v pondělí 9. listopadu v 16 hodin v Praze 7 v ulici Dukelských hrdinů, kde zařizovala křest své knihy.

forrtyn ( 6. prosince 2015 23:50 )

ztratila se na ulici Dukelských hrdinů? To není daleko od Argentinské, kde se ztratila manažerka Jana Svobodová. Řádí tam holešovický unašeč??? Má spadeno na movitější ženy s postavením a prachama.

rada42 ( 6. prosince 2015 18:06 )

tak tuhle tu by určitě nehledal...

stanislavhahn ( 6. prosince 2015 17:41 )

Tu už nikdo nenajde.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání