Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Martinu pohřešují už týdny: Mohla by být s mužem, se kterým se seznámila přes inzerát!

Martinu Sobotkovou policie hledá už měsíc
Martinu Sobotkovou policie hledá už měsíc  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
5. října 2015
14:07

Už téměř měsíc hledají policisté sedmnáctiletou Martinu Sobotkovou z Příbramska, která odešla z domova. Dívku rodiče pohřešovali již dříve. Nyní by se mohla nacházet v přítomnosti muže, se kterým se seznámila na inzerát.

Martina Sobotková zmizela z domova začátkem září, rodiče po ní pátrají od sedmého. Od té doby o ní nikdo neslyšel - ani rodina, ani její přátelé. Policie pracuje s verzí, že se pohybuje po republice se svým přítelem.

Tím má být muž, kterého nedávno Martina poznala na inzerát. Toho ale policisté zatím nedokázali kontaktovat. Je možné, že pár přespává u mužových přátel.

"Sedmnáctiletá dívka se s největší pravděpodobností pohybuje v blízkosti svého přítele, který bydlí ve Zlíně. Zřejmě vyhledávají ubytování na ubytovnách. Dívka byla už jednou v letošním roce pohřešovaná, tehdy byla nalezena na Zlínsku," uvedla podle serveru TN.cz mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková.

Policisté žádají veřejnost o pomoc s nalezením pohřešované dívky. Možné ovšem je, že oproti poslední pořízené fotografii už změnila vzhled - mohla si například obarvit vlasy.

Martinu Sobotkovou policie hledá už měsíc Martinu Sobotkovou policie hledá už měsíc | Policie ČR

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání