Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Když uviděla kamion, přidala a vjela pod něj, popsali svědci tragickou nehodu, při níž zemřela řidička fabie

Řidička fabie vjela přímo pod kola kamionu.
Řidička fabie vjela přímo pod kola kamionu.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, oj - 
27. září 2015
16:57

Při srážce osobního a nákladního auta u obce Býšť na Pardubicku zahynula řidička (†43) osobního vozu. Na zcela rovném úseku vjela do protisměru přímo pod kamion. Na místě zemřela. Podle svědků to udělala zřejmě schválně.

Nehoda se stala v sobotu kolem čtvrté hodiny odpoledne u motorestu Koliba na Pardubicku na frekventované silnici I/35. „Jela divně. Jsem si říkala: ‚Ten člověk je nalitej.‘ A pak mě to přišlo, že to udělala naschvál,“ popsala mladá žena, která jela s dvěma dětmi a svojí matkou přímo za řidičkou, která vjela do protisměru. „Zkoušela furt najet na tu druhou stranu, jako kdyby se rozmýšlela a vracela. Když viděla kamion, tak přidala,“ dodala další očitá svědkyně nehody.

„Třiačtyřicetiletá řidička s vozidlem Škoda Fabia vyjela na rovném úseku silnice ze svého jízdního pruhu do protisměru, kde se střetla s protijedoucím nákladním vozidlem. Řidička bohužel na místě podlehla svým zraněním. U řidiče nákladního vozidla byla provedena dechová zkouška na přítomnost alkoholu v dechu s výsledkem negativním,“ uvedla policejní mluvčí Markéta Janovská.

Okolnosti a příčiny této tragické dopravní nehody jsou předmětem šetření pardubických kriminalistů.

Na místě zasahovala jak záchranná služba, tak profesionální hasiči. Silnice I/35 byla v tomto úseku více než tři hodiny zcela uzavřena.

londynskypes ( 29. září 2015 13:09 )

ty s v ..ine nei skoda jen toho vozidla

petr1982 ( 28. září 2015 03:10 )

,,Řidička bohužel na místě podlehla svým zraněním." ...Jaký bohužel??? Riskovala život ostatních lidí, aby ukončila svůj. Neměla tu slušnost, aby se zabila bez toho, aby ohrozila nevinné lidi. Jedině dobře, že chcípla....

mak ( 27. září 2015 21:48 )

opravte si chyby v titulku a mě/mně

steelheart ( 27. září 2015 19:15 )

debilové! radši sem nepište, milosi a berlusconi!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání