Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Traktor slisoval za jízdy osobák: Řidičku zachránilo, že nebyla připoutaná

Autor: ljš - 
26. srpna 2015
12:43

Zázrakem přežila! Třiadvacetiletou řidičku paradoxně zachránilo, že nedodržela předpisy a nezapnula si bezpečnostní pásy. Když se na její vůz řítil traktor, který ho doslova slisoval, stačila rychle přesednout na místo spolujezdce.

K hrozivě vypadající nehodě došlo v úterý u obce Proseč na Havlíčkobrodsku. Řidič traktoru s nákladním přívěsem při průjezdu pravotočivou zatáčkou vjel částečně do protisměru, kde se mu pod kola vřítila řidička s vozem Peugeot 306.

Přestože traktorista začal rychle brzdit, střetu už nešlo zabránit. Osobák levým předním kolem přejel a stranu řidiče zdemoloval. „Řidička osobního vozidla, která cestovala ve vozidle sama, na vzniklou situaci zareagovala velice duchapřítomně a stihla si přesednout na místo spolujedoucího a poté z vozidla vystoupit,“ uvedla mluvčí Dana Čírtková.

Mladá žena sice nebyla připoutaná, vzhledem k okolnostem ji ale policisté nepokutovali a vše vyřešili domluvou. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Žena pak byla s lehkým zraněním převezena do havlíčkobrodské nemocnice.

odol ( 26. srpna 2015 20:01 )

 

moiaza ( 26. srpna 2015 16:38 )

 Dobrý kousek .Je vidět, že traktor řídil profík.

y1xcvbnm ( 26. srpna 2015 15:35 )

Když tak koukám na ten žiletkový plot v Maďarsku tak si říkám co na to ochránci přírody , co zvířátka , jak se přes něj dostanou ?????

noza ( 26. srpna 2015 13:08 )

Je zázrakem, že se řidičce nic vážného nestalo (ještě štěstí, že nedodržovala tentokrát předpisy) - i když si myslím, že teprve na ni psychické problémy dolehnou, až jí všechno dojde. Tomu se říká opravdové štěstí... Řidič kolosu jede bez doprovodného vozidla v protisměru, přejede auto, ale policisté vše shrnou jenom napomenutím?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání