Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Popálená Renata: Společně jsme koukali na případ popálení kyselinou. Inspiroval se

Autor: shp, rvs - 
14. dubna 2015
13:32

Rozešli se. On to ale neunesl a přišel se Renatě (50) pomstít. Expřítel Milan Balamuta ji nejdříve zfackoval, poté na ni vylil kyselinu a znetvořil ji. Zdrcená žena vypověděla u soudu, jak se po útoku cítila. Vysvětlila, že na ni zaútočil kyselinou, protože se inspiroval podobným případem, který se stal v Plzni.

Balamuta si na ženu počkal ráno před výtahem. Dostala dvě facky,“ přiznal se u soudu útočník. Žena po nich spadla na zem, čehož zhrzený muž využil a polil ji kyselinou. Poté z místa činu zmizel.

„Měla jsem pocit, že asi umřu,“ popsala Renata u soudu nesnesitelné okamžiky bolesti, které po útoku následovaly. Moc dobře si ale uvědomovala, proč její někdejší partner zaútočil zákeřně kyselinou.

„Asi před třemi měsíci jsme společně koukali na případ popálení kyselinou, který se stal v Plzni. Vím, že jsem tenkrát říkala, že je to hrozné a že nechápu, jak tohle může někdo udělat,“ vypověděla.

„Měla jsem popáleniny očí, kyselinou zničený bubínek, spálená víčka. Mám za sebou plastiku prsu, čeká mě operace jizev na víčkách, pak očí. V září mám jít na operaci ucha,“ popsala Renata svá zranění.

S Balamutou byla rok. Po celou dobu neznala jeho pravé jméno. Neustále jí lhal a vymýšlel si nejrůznější pohádky. Jejich vztah vyústil v tragédii, která se stala 26. srpna 2014 v Praze.

Útok, který Balamutu inspiroval, se odehrál 18. listopadu 2013 v Plzni. Krásnou Martinu (26) tam kvůli rozchodu polil její expřítel Jan D. (39). Soud s ním stále probíhá.

 

izibars ( 15. dubna 2015 23:08 )

Fuj, takovej vometák. A přitom je to taková na první pohled celkem normální ženská. Se jí divím, že o něj vůbec zakopla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání