Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vraždy novorozenců ve Vlasaticích: Rodina o tělíčka nepožádala! Kdo pohřbí tři nevinné malé oběti?

Autor: op, pie - 
14. srpna 2013
05:25

Tři nemluvňata z Vlasatic na Brněnsku, která podle obvinění zavraždila jejich matka Michaela H. (30), asi nebudou mít pohřeb. Rodina o důstojný obřad zřejmě nestojí!

Způsob usmrcení novorozenců, jejichž tělíčka objevili v červenci ve sklepě u domu, kriminalisté tají a nechtějí se teď k děsivé kauze vyjadřovat.

Žena podle policie nejprve loni v červenci usmrtila dvojčata a letos v květnu pak i třetí dítě. Motivem zločinu byly zřejmě dluhy rodiny.

Její manžel Miroslav H. (37) prý o ničem nevěděl. A podle všeho nechce ani vypravit pohřeb. „Souhlas k vydání ostatků k pohřbu jsem nedala, protože o něj rodina ani nepožádala,“ řekla dozorující žalobkyně Zuzana Zámoravcová.

Co je potřeba k pohřbu

K pohřbení ostatků zabitých dětí, které až do rozhodnutí státní zástupkyně zůstanou v Ústavu soudního lékařství v Brně, bude nejdřív třeba vyhotovit rodné a následně i úmrtní listy. Teprve pak vydají tělíčka obci, která by měla zařídit jejich pohřbení. Rodina o pozůstatky totiž nepožádala.

Video  Dům, kde se našla tělíčka zavražděných novorozenců  - Blesk - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

bobricekbobricek ( 15. srpna 2013 06:00 )

Otec nemá na pohřeb,ale na nové auto a hospodu jo.

e.44 ( 14. srpna 2013 14:31 )

Můžeš mít pravdu ale nemusíš. Někteří kluci mají hodně rychlé "spalování". Vidím to na porovnání když jsem měla malé dcery a teď na vnucích. Holky jídlu nikdy moc nedaly a i když byly hodně čilé, nikdy nebyly vyloženě hubené. Kluci se cpou jak nezavření ale vzhledem k tomu, že jsou hodně pohybově aktivní a mají rychlé spalování, žebra jim můžu taky počítat. Ještě právě tak do roka, kdy tomu pohybu zas tak moc nedali, byli kapku oplácaní, ale pak se začali vytahovat do výšky a všechnu baculatost vyběhali. Hlavně ten mladší (1,5 roku), ten je jak kyselina. Jak vidí jídlo v dosahu, už se na něj sápe ať je to jeho nebo ne. Je schopnej sníst regulérní dospěláckou porci. Když měla dětská doktorka řeči, že by měl přibrat, nechtěla věřit co všechno sní a přitom je to pravda. Jenže tohle dítě je zkrátka šotek kterýho nikdy nenajdeš tam kde ho necháš. Stačí se otočit a je na druhym konci pokoje nebo kdekoli jinde.

e.44 ( 14. srpna 2013 14:14 )

...svým....holt... Normálně nikomu chyby neopravuju, na překlepy a hovorový projev kašlu , ale tohle vážně bije do očí Navíc když obsah je rozumný a dá se s ním jenom souhlasit

ruze.zlata ( 14. srpna 2013 13:55 )

xsirax:Těmhle sockám by měli povinně podvazovat vaječníky a kulečníky...............No být Váma tak nehážu všechny do jednoho pytle.Souhlasím s tím že by si zasloužila tahle žena to samé co připravila svím dětem ale né všechny jak vy říkáte socky na své děti kašlou a zbavují se jich tímto způsobem znám nejeden případ kdy žena sama s dětzmi dělá co může aby svím dětem dala vše ...tohle hold byl jiný případ...zasloužila by si to samé....

xsirax ( 14. srpna 2013 09:31 )

Těmhle sockám by měli povinně podvazovat vaječníky a kulečníky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání