Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Studenti svlékli a točili dvanáctiletého kluka!

Šikana - ilustrační foto
Šikana - ilustrační foto  (Autor: Nový Čas)
Autor: Jiří Čada - 
30. června 2010
16:52

Nechutný případ vyšetřují policisté v Pacově na Pelhřimovsku. Mladík (16) tu totiž s mladším chlapcem (12) na sídlišti násilím svlékli školáka (13) a mobilním telefonem si natočili jeho přirození. Videonahrávka pak kolovala několik dní mezi žáky základní školy. Kriminalisté šestnáctiletému mladíkovi už sdělil obvinění z omezování osobní svobody a vydírání.

V Pacově je nyní, na konci školního roku, z celé události pozdvižení. „Kam tohle povede,“ posteskla si tam včera učitelka základní školy. Své jméno odmítla zveřejnit. „Postiženému chlapci se pomalu všichni smáli.

Dovedete si představit, co v tomhle věku pro toho kluka znamená, když záběry jeho přitození putují mezi spolužáky,“ dodala. Videonahrávka putovala mezi školáky opravdu několik dnů. Jeden z policistů, který je s případem obeznámen, však tvrdí : „Podařilo se nám zjistit, že videonahrávka byla rozeslána na dalších osm mobilních telefonů.“

Ale tato informace, že obviněný mladík video nahého školáka rozeslal pouze na osm dalších mobilů ve městě, je ale spíše úsměvná… „Osmáci a deváťáci to měli v mobilech snad všichni, když ne video, tak alespoň jeho fotky,“ přiznala totiž včera Blesku jedna ze školaček.

Případ mladšího školáka (12), který se na natáčení podílel, policisté vzhledem k jeho věku odložili. Obvinění si nakonec vyslechl pouze šestnáctiletý mladík. „Mohu jen potvrdit, že k případu došlo. Vzhledem však k věku poškozené osoby, ale i obou pachatelů se k tomu nebudeme vyjadřovat,“ řekla stroze mluvčí pelhřimovských policistů Hana Kotková.

sissy ( 30. června 2010 23:42 )

tak "modre zadky" tech dvou zmetku by nekolovaly jen na Internetu. Tady zadne domlouvani nepomuze, nejdriv by dostali par pres hubu a pak by se videlo. Ale urcite by se jim to nelibilo. V tomto pripade, oko za oko, zub za zub Je to smutne, ale je to tak.

brum ( 30. června 2010 22:14 )

Urazit ruce u samého zadku,jinak se nestačíme divit,co bude dál.Každá doby má svá specifika,ale nezlobte se,tyto problémy dřív opravdu nebyly.A je úplně jedno,jestli budete oponovat,že se o tom nesmělo psát.Prostě tato krutá a bezcitná doba sebou nese kruté a bezcitné činy.

nin111 ( 30. června 2010 20:30 )

To co udelali ti kluci je svinstvo, ale to, ze se nikdo z deti nedokazal ozvat a zastat se toho 'postizeneho', je velice, ale velice smutne....

znojmacka ( 30. června 2010 20:04 )

jojo, to já pochopila.. to bylo jen mé konstatování za tvé konstatování..

matyldamatylda ( 30. června 2010 19:40 )

znojmacka,ale to já taky!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání