Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Paroubková: Nové političky dostaly místa za soulož

Fotografie
Nový komiks Štěpána Mareše  (Autor: internal)
Autor: Oldřich Tichý, Lukáš Gibiec - 
22. července 2010
17:07

Manželka exšéfa ČSSD Petra Paroubková (36) šokovala. Poté, co jí soud nepřiznal omluvu za karikatury v časopisu Reflex, rozlíceně pozurážela jak autora karikatur Štěpána Mareše, kterého označila za duševního onanistu, tak současné koaliční političky. Pro server reflex.cz napsala, že se na dobrá místa dostaly doslova přes postel.

„Teď se může pan Mareš a další podobní duševní onanisté ukájet na političkách stávající koalice, které se na vysoké posty a do úřadů dostaly doslova a do písmene intimním stykem,“ napsala serveru reflex.cz v reakci na rozhodnutí soudu. Ten řekl, že komiks Zelený Raoul v Reflexu, který se zabýval zplozením dítěte manželů Paroubkových, není pornografie a není tedy důvod k omluvě.

Nový komiks Štěpána Mareše Nový komiks Štěpána Mareše | Štěpán Mareš

Které političky měla na mysli, manželka bývalého premiéra a předsedy sociálních demokratů nesdělila. Petřina tvrdá slova však nenechala chladným některé z nových političek. "Touhle cestou, kterou naznačila paní Paroubková, jsem do politiky nepřišla. Ráda jí to sdělím osobně," řekla pro Blesk.cz Lenka Andrýsová z Věcí veřejných.

V SMS zprávě pro Reflex.cz Paroubková uvedla, jak hodlá dál postupovat: „Jedinou další cestou je pro mě soud ve Štrasburku, od českých soudů jsem nic nečekala. Ve Štrasburku precedenční rozhodnutí jednoznačně mluví v můj prospěch. Věřím, že české soudy si z toho pak vezmou příklad.“

Mareš se případného štrasburského procesu rozhodně nebojí. „Ještě jsem tam nikdy nebyl, měl bych aspoň výlet,“ řekl Mareš pro Blesk. Zároveň Paroubkové vzkázal, že jí děkuje za diagnózu, kterou mu stanovila. „Paroubkovi psychiatrickými diagnózami jen hýří,“ dodal.

Co na to čtenáři Blesk.cz?

To je tedy fór, že nadává ostatním do štětek. Musí to být k vzteku, vzít si starého tlustého pařeza a pak skončit jako hausfrau, opékat žroutovi klobásy a starat se o malé dítě. V jejím věku je to napováženou, už si asi ani neškrtne. (Ales1)

Ani Megii70 nemá s Tak co jí jiného zbývá,viděla se už jako první dáma a bohužel lid zvolil jinak,tak co jí nyní jiného zbývá-házet špínu na jiné. Pryč s tímto plevelem. (Megii70)

No to snad ne, až tak ubohé by to s ženami mělo být? Za komančů jsem něco podobného zažila, ale věřím, že jsou u nás ženy, které toto nepotřebují. (Mourka)

I když jsou její výroky spíše nadbytečné, přesto děkuji paní Petře za upřímnost, s jakou nám naznačuje cestu, kterou se vydala za svojí chvilkou slávy. Docela ji lituji. Vsadila v cizí zemi na chromého koně, převzala arogantní rétoriku a teď místo politického výsluní zaplňuje bulvární časopisy výhrůžkami o žalobách u mezinárodního soudu. (151515)

anasyi ( 30. července 2010 00:06 )

ziraf,ja si myslim,ze jarmila asi doprudila.Tohle se me opravdu libi,kdyz do me nekdo v diskuzi sije,pak mu dojdou argumenty a vypari se. No jo,s kym ja ale budu diskutovat

komin ( 29. července 2010 20:55 )

sem porad pise a neda si pokoj jednoducha zlatokopka

komin ( 29. července 2010 20:53 )

skandalistka schopna naprosto vseho

zirafa ( 29. července 2010 18:09 )

jarmila si přidala dalšího přítele do sbírky! člověče, anasyi, už tam začíná být nějak těsno! já se jí jenom divím, že má pořád nutkání tady prudit svými neskutečnými bláboly..... už se těším, co mi zas napíše, abych se zasmála její blbosti!

anasyi ( 29. července 2010 17:10 )

jarmila,ja spise u milanjenik ocenuji jeho snahu se k tobe vyjadrit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa