Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Z komunisty Klána je kvůli sexu Kláda

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ot, jos - 
1. července 2010
09:22

Na internetu se komunistický poslanec Jan Klán (27) pochlubil, že má přirození delší než 17 cm, a vysloužil si tak novou přezdívku.

„Poslanec Klán, přezdívaný bulvárními médii Kláda, přišel dřív,“ přivítal ho ve středu moderátor ve vysílání levicového Radia Halo Futura. Lascivní pseudonym se nabízí, ale ve skutečnosti ho moderátor veřejně použil jako první.

Klán na to bezprostředně nijak nereagoval, ale po písničce už o intimnostech, které na sebe prozradil v internetové seznamce a o nichž Blesk informoval, nepadlo ani slovo.

Klán se chtěl jen seznámit

Internetové seznamky jsou takových výlevů plné: „Jsem kluk jako buk. Velikost mužství nad 17 cm. Pohlaví mám částečně vyholené. Oblíbené polohy zezadu, na koníčka a vlastně skoro všechno…“ Předchozí řádky jsou ovšem přece jen něčím zvláštní – napsal je o sobě Jan Klán (27), čerstvý poslanec za KSČM. Tak mu přejme úspěch. S přezdívkou "Kláda" by mohl být velmi žádaný.

dobrotka ( 2. července 2010 00:40 )

A co slavna postelova scena Jirinky Svorcove a Petra Hanicince v Zene za pultem? Jakapak bezpohlavnost?????? Hahaha

dobrotka ( 2. července 2010 00:35 )

No ja za to nemuzu, ale v tom dotazniku je otazka: Oblibene polohy. Tak to je divneho na tom, ze odpovedel? A ze zadu je to sexualni poloha. Nic vic, nic min. Se podivejte na zvetseniny dotazniku, ze to tam je. Proste mnoho povyku pro nic, ale nas narod si rad smlsne na kdejake ptakovine, co mu Blesk predhodi.

buban ( 1. července 2010 22:22 )

mily Vseznalku,za svuj nekratky zivot jsem ucinila tu zkusenost,ze nejlepsi divadlo hraje prave ten mensi kasparek-protoze on se hodne snazi.Velky kaspar byva sobec,nebot spoleha na to,ze dosti na tom,ze je velky.

jity ( 1. července 2010 19:41 )

no nezlobte se na mne,ale do seznamovacího dotazníků se píší oblíbené sexuální polohy a velikost údu, to už jsem asi 100let za opicema. Jinak souhlasím s tím,že by mladíkovi mohli dát pokoj je to jeho věc a naše zbytečná starost.

dobrotka ( 1. července 2010 16:33 )

a kde se chlubil? Vyplnil normalne normalni seznamovaci dotaznik. Tot vse. A ted se z toho dela nenormalnost a pozdvizeni. Ubohe.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa