Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Paroubek a nejlepší v debatách? Vždyť se hádal jako kluk!

Autor: jos, hof - 
12. dubna 2010
11:44

Jiří Paroubek se nedávno kasal, že v ČR není nikdo, kdo se mu vyrovná v televizní debatě. Po nedělních Otázkách Václava Moravce se o tom ale dá s úspěchem pochybovat. Pokud tedy předseda ČSSD nepovažuje za umění hádat se jako malý kluk a napadat moderátora.

Nedělní Otázky Václava Moravce, který si do studia pozval volebního lídra ODS Petra Nečase a šéfa ČSSD Jiřího Paroubka, začaly v poměrně klidné atmosféře. Snad tomu napomohla přítomnost Petry Paroubkové a malé Margarity, které se vybavily množstvím hraček a lahvičkou mléka. Nicméně právě Paroubková byla první, kdo "lil olej do ohně": "Postrádám pro manžela trochu silnějšího soupeře," vyjádřila se drsně na adresu Petra Nečase. Za pár minut se ale ukázalo, že Nečas je pro Paroubka hodně silným soustem. Šéfa ČSSD navíc několikrát "vytočil" také moderátor Václav Moravec.

Dvacet minut klidu, pak hádka za hádkou

Prvních dvacet minut debaty všichni aktéři zvládli s nacvičeným dekórem. Pak ovšem Paroubek vytasil první transparent se státním deficitem zaviněným ODS, totéž provedl Nečas se svým oranžovým sloupcovým diagramem na totéž téma a bylo po slušnosti. Paroubek se slovně pustil nejen do Nečase, ale bez okolků se vrhnul také na moderátora Václava Moravce a neustále se dožadoval slova. Moravec byl ovšem spolu se zvukaři na jeho výpady připraven. Když ho už útoky a hádky politiků unavovaly, tak jim jednoduše nechal vypnout zvuk.

Podle politologa Kubáčka Paroubek prohrál

Když v zápalu debaty označil Moravec Nečase za předsedu, bouchly v Paroubkovi saze: "On není předseda, to jsem já," zuřil. Podle politologa Jana Kubáčka Paroubek svou šanci promarnil a v debatě prohrál: "Neustálým hašteřením a skákáním do řeči se Paroubek shodil. Z mého pohledu byl o něco lepší Petr Nečas. Celkově bych to zhodnotil a Jiřímu Paroubkovi bych dal 40 % a Petru Nečasovi 60 %."

A CO SI MYSLÍTE O NEDĚLNÍ DEBATĚ VY? BYL LEPŠÍ NEČAS, NEBO PAROUBEK? ŘEKNĚTE NÁM TO V DISKUZI POD ČLÁNKEM.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hawkins ( 23. května 2010 09:49 )

Ty mne tady ale fakt štveš.Odhlasovali to spolu s ODS jejich nohsledi z KDU a SZ,chytrolíne.Stačí se občas podívat na přenosy z jednání PS ČR...

hawkins ( 23. května 2010 09:44 )

Šťastnou cestu,za La Manchem na takové jako ty čekaj...

hawkins ( 23. května 2010 09:39 )

antoniocosi,umíš něco jiného než nadávat a urážet?Ty sám asi to,co napíšeš,po sobě nečteš,že?

hawkins ( 23. května 2010 09:35 )

Co je toto za argument???

cernysvetlo ( 20. dubna 2010 15:58 )

Jako pavlačová drbna, taky tak lhal a křičel!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa