ONLINE CHAT
Ahoj Jafi chci se zeptat pocitoval si jako soutezici ze strany štábu dvoji metr? ja se na soutez dival od prvniho dne 12+ hodin denne... a takovy kapky co ti tam za tvuj pobyt štab daval tam nikdo jinej nezazil ani za cele dva mesice :( nekteri tam oproti tobe maji prijemnou dovolenou...(Lancaster's brother)
Foto
Absolutně ne, jde o extrémní soutěž a "naši bohové", jak jsme z legrace říkali štábu velmi dobře vědí, že Jafárek toho snese víc než slon, ale občas to už bylo fakt na hraně.:) Mojí milí chateři :-) díky moc za vaše otázky, byl jsem s váma rád, ale čas je neúprosný a povinnosti tlačí. Pokud máte další dotazy či cokoli jiného - pište, volejte, smskujte, zkrátka komunikujte - Jafar je tu pro vás :) Mějte se všichni pěkně a těším se zas někdy nashledanou.
Působil jste tam jak zjevení s přehledem a inteligencí. Neměl jste dojem, že jste zabloudil mezi dementy? (Jan Antonín)
Foto
A máš snad dojem, že bych to mohl říct veřejně popravdě? :)
Prestoze jste moje sympatie ve vile prilis neziskal, musim rict, ze jste velmi inteligentni clovek a Vas odchod po duelu byl exkluzivni, vrely, chytry a zamyslenihodny....takze mi vlastne nakonec paradoxne bylo lito, ze jste se nevratil zpet....mejte se fajn, Petra(Petra)
Foto
Děkuju za několik komplimentů, zdá se, že se přece jen nějaké sympatie našly, že?:) Díky za přání, přeji totéž.
Jafare, je pravdou, že Váš fanclub bude podporovat Evu dnes při duelu? Nebo možná i Honzu? Děkuji za odpověď..(Peťule)
Foto
A jak to mám sakra vědět?:)
Dan Simon(ahoj prdělo se ve vile? )
Foto
Jasně :) a vostopéro! A nejvíc holky.:)))
Ahoj Jafare,jak jsem se já včera večer koukal na TV Prima Křižovatky Života a tys tam měls někoho cizí jméno a příjmení a hral jsi tam nějakého Romana Bláhu.A ty se jmenuješ Honza Pavel Filipenský.A proč tě tam do toho křižovatek života dali cizí jméno a příjmení a taky věk.Tam se Roman Bláha nechtěl ukazovat v televizi nebo co když tě šlouply do křižovatek života.A fandil jsem tě na Vyvolení a dával jsem ti dvakrát hlas a jednou se ti to povedlo a postoupils zrovna do vily a na podruhé jsem ti také dával hlas a zrovna jjsi v ten den vypadnul z duelu.Fandil jsem tě a také jsem si já myslel že ty vyhraješ celý vyvolení2013.(Michael Štejdíř)
Foto
V Křižovatkách života jsem hrál roli Romana Bláhy, tento příběh není z mého života, nestal se mně, nicméně je založen na pravdivé události. Já sám jsem herec a v tomto projektu jsem přijal roli, jako v jakémkoli jiném, i když tento projekt je svým formátem speciální a velmi netradiční, takže to můžeš brát podobně, jako když Arnie hrál Terminátora, taky se tak nejmenoval.:) Děkuju moc za přízeň ve VV, vyhrál bych samozřejmě rád, ale asi jste mi vy - diváci nefandili dost.:)
Ahoj Jafare, křižovatky života, v kterých si hrál byly velmi silné. Jak se stavíš ty osobně k problematice domácího násilí? Dokázal bys ženě ublížit? Jinak herecký výkon byl skvělý :-) Měj se krásně!(Barunka)
Foto
Tento projekt je velmi ojedinělý, nemám právo jej jakkoli posuzovat. Vzhledem k formátu musím říct, že se dělalo co se mohlo, nicméně svůj herecký výkon nepovažuji za nějak oslnivý. :) Problematika domácího násilí je velmi široké téma spadající pod ještě širší téma vztah muž x žena a bylo by to na strašně dlouho, ale pokud tě opravdu zajímá můj názor, cinkni, napiš mail, napiš na fb a já se ti k tomu nějak pokusím něco sepsat či říci.
Ahoj, mě by zajímal tvůj názor na Vladka, jaký je člověk podle tebe?(Girafka)
Foto
Odpověď na následující tři dotazy: Nechceš mi radši zavolat? :) Takhle si umlatím prsty. :)
Proč jsi víc nebojoval? Člověk ti fandí a ty se pak chováš, že si toho vůbec nevážíš a chceš ven.(Richard Kříž)
Foto
Vůbec nemám tušák, kolik lidí mně kdy fandilo, ale přál bych ti, aby tě taky zavřeli do podobnýho fešáckýho kriminálu, kde se proti tobě najednou zničeho nic všichni spiknou a obrací proti tobě úplně všechno. Já tohleto celé beru jako hru, nic víc. Dělal jsem, co jsem dokázal a na to, kdo a za jakých okolností vypadne nebo postoupí mám velmi svůj názor, který nehodlám jakkoli prezentovat. Každopádně jsem nikdy nikoho nenutil, aby mi jakkoli fandil, či pro mne hlasoval, je to každého věc a rozhodnutí. Já si každého fandy vážím, valné většině z vás se snažím z plných sil vyhovět při jakémkoli kontaktu (focení při náhodném setkání, maily, vzkazy na fb, telefonáty, atd.), ale aby mne někdo obvinoval z nevděčnosti, tak to se omlouvám, ale na to fakt nemáš právo.
Dobrý den Jafare, je škoda, že jste "vypadl" z Vily. Jaký názor máte na nic prý nedělajícího a neustále divně hopsajícího a poskakujícího Honzu, který opakuje jedno, a to samé dokola a nic smysluplného zatím nevypotil :-))?(Evelína)
Foto
Jestli je mého vypadení škoda je diskutabilní. :-) Honza je introvert a podle toho se taky chová. Já osobně jej mám rád, protože ho považuju za slušnýho člověka, který poctivě pracuje, nechlastá (to že si občas dá skleničku nepovažuju za chlastání, protože na tom není závislý), nekouří, nefetuje, je soběstačný a podle mého je to docela čestnej chlap. Několikrát zde zaznělo něco o jeho účati při natáčení nějakého porna - i takoví giganti jako je pan Sylvester Stallone a další herci světového jména si v začátcích podobně "smočili". Já o tomhle jeho počinu nic nevím, ale jestli je to pravda a dostal za to dobře zaplaceno a hezky si to užil, přeju mu to. Moc dobře udělal.
To s tim panem a sluhou jsi rekl v kuchyni ve vyvolenych vazne kdyz jsi? byl nucen varit(hafada)
Foto
Velké díky za otázku! V sestřihu to bylo vytrženo z kontextu: Myslel jsem to tak, že mi vadilo, že když se nějaká funkce jmenuje Boss, dotyčný člověk má jen přehršel povinností, žádná práva, musí dělat tohle i ono a co je nejhorší, musí dohlížet na ostatní. To mi opravdu vadilo, protože nerad někoho k něčemu nutím. Pokud by se daná funkce jmenovala například "Dráb" nebo "Obecní slouha" nebo jakkoli jinak s podobným vyzněním, neřekl bych ani slovo a šlapal lajnu, protože tam někdo podobný musí být. Rozhodně jsme si tímto výrokem nehrál na někoho nadřazeného, protože jsem to tak ani necítil. Nicméně tuhletu otravující funkci jsem byl narozdíl od ostatních nucen vykonávat dva týdny místo jednoho, což chápu jako odvetu štábu za mou slovní revoltu proti nim. Nicméně to pořád ještě považuji za konfesní zbraň, jinými slovy "to se ještě může". Že mi to ještě zkombinují se sluhou v kuchyni a kuchařem a to po dobu dva a půl dne, jsem taky bral s jakýmsi vnitřním úsměvem "to se taky ještě může", ale že mne přinutili po celém dni obsluhování ostatních, protože nikdo z nich do kuchyně nesměl, v noci dělat bez možnosti pomoci a rady pro mne nekuchaře poměrně složitý pokrm a nedodají k tomu ani patřičné nádobí (péct kachny na nízkém plechu je jak jste viděli poměrně obtížná záležitost) považuji za unfair jednání, zvlášť když dobře viděli, že takřka nemůžu chodit. Chápu, že tato soutěž je prezentována jako extrémní, ale odsud potud. Nicméně přežil jsem, část národa jsem pobavil, takže všechno ok. :)
Co si myslíš o Vladkovi? :-)(Terka)
Foto
Vlado je podle mne slušný a férový člověk, hlavně není primitiv, má opravdu hodně životních zkušeností, které hned tak někdo nemá. Po celou dobu mého pobytu jsem jej chápal jako inteligentního, vzdělaného, korektního člověka, který je schopen a ochoten i u druhých občas respektovat jejich názor. Jsem opravdu zvědav, jak se bude chovat venku, pakliže se budeme vídat. Rozhodně mu nepotřebuji ani pochlebovat, ani podlézat, ale má můj respekt.
Ahojky.Byl jste tam jediný,kdo se choval skvěle.Nic jste nepředstíral,Věřím tomu,že Vladko v pátek vypadne.Je to jen uječená figurka,která jen ječí a uráží.Přeji Vám hezký víkend.Alča(Alena)
Foto
Díky za ocenění, jak dopadne v pátek Vlado, nevím, ale nepředjímejme.
Jafare,byl jsi jeden z mala inteligentních lidi ve vile,tak trochu škoda ,že jsi vypadl.Kazdopadne jsi udelal fajn dojem a preju Ti,at jsi nadále tak v pohode. (Lukas Holub)
Foto
Děkuju moc za přízeň, ocenění i přání. Taky Ti přeju všecko nej.
Vadi Vam gayove..pokud ano tak proc jste se zastaval pornoherce Honzy(Libor)
Foto
Gayové mi nevadí, tedy pokud mi nešahají na zadek :-), mám mezi nimi spoustu kamarádů a mnoha z nich si opravdu vážím, ale to neznamená, že si z nich (a z mnoha jiných) někdy přestanu dělat legraci. Velmi mne baví projev jejich "ženské stránky" v kombinaci z můžským fýzis. Když se Vlado začal rozčilovat, ať už hraně nebo doopravdy, vždycky vytřeštil oči půl metru před obličej, zamával rukama jak Krteček a když do jeho hromování pronikla lehká "homointonace", měl jsem co dělat, abych z úcty k němu udržel vážnou tvář. Bylo to fakt těžký. :-)
Ste mi moc sympaticky mate dvojnikaz Kvetne na Morave,jak se Vam zilo z omladinov .Vas nahlad na mlade Diky za odpoved(Ema Fekecova)
Foto
Děkuji za sympatie, svého dvojníka bych velmi rád poznal, protože i já jsem původem z Moravy. Add omladina - no, někdy to není lehké, ale i já jsem kdysi byl v jejich věku, takže pro ně mám dost pochopení a v lecčems mě inspirují.
Ahoj Jafare,mělo cenu jít do soutěže,kde je o vítězi už rozhodnuto? ... Vítěz první řady Vyvolených ve Vile strávil při svém vítězství v roce 2005 celkem 113 dní, získal přes 630 000 hlasů televizních diváků a divaček...(hasmen)
Foto
Nemyslím si, že by bylo o vítězi rozhodnuto dopředu. Z mého pohledu to rozhodně cenu mělo. Z několika motivací se kterými jsem tam šel, jich bylo několik částečně naplněno a uvidíme, jak to půjde dál.
Když jsi se viděl s thomasem změnil jsi na něj názor, který jsi měl a říkal o něm ve vile? Jakej doopravdy je? Změnil jsi na někoho z vyvolených?(Honza)
Foto
Thomase jsem stačil poznat jen velmi telegraficky, pořádný názor na něj stále nemám. Jakej doopravdy je absolutně netuším a stejně jako u ostatních budu soudit, až (pokud) jej dostatečně poznám venku.
Myslíte si.že ten Honza je čestný chlap ? Ale na ferovku, nebo umí jen sekat kolem sebe jen síru?(anička)
Foto
Myslím si, že jo, ale i tady se ukáže až venku.
Už jste někdy v životě účinkoval v nudnějším show ?? (Hadenda)
Foto
Tohle je první reality show v mém životě, takže se těžko srovnává. :)
Zajímá mě Váš názor na Lucku.Jak jste ji poznal Vy,jaká je doopravdy a zda je tak falešná jak o ní píšou na FB?Děkuji.(Marcela)
Foto
Platí to samé, co jsem psal výše o Evě.
Ahoj Jafare.Jsem pravidelný divák na online kamerách Vyvolených.Vstávám i usínám s Vyvolenými.(jinak jsem normální)Mám svého favorita.Zajímalo by mě koho vidíš jako vítěze a komu bys výhru přál.Je taky někdo s kým by ses po skončení VV chtěl ještě vidět?Eva je falešnice.Jaký máš na ní názor? Asi to nerad slyšíš,ale ve Vile si se bohužel moc nerozjel a to byla škoda.Někdy jsem si dávala otázku jak funguješ v normálním životě.Chápu že s Tvou váhou to asi není nejlepší,ale při práci se většinou stojí na nohou.Ty jsi chvíli stál a už jsem Tě slyšela zkuhrat jak Tě nohy bolí. Neuvažuješ o tom,že se obrátíš na odborníka a uděláš už kvůli Tvému zdraví něco s váhou??? Jíťa K.(SLUNICKO)
Foto
Pakliže někdo vstává i usíná s VyVolenými, rozhodně z mého pohledu nemůže být normální :-). K vítězi se nedokážu vyjádřit. Komu výhru přeju jsem psal v předešlé odpovědi. Po skončení se nemám problém vidět s nikým, dokonce ani s Reginou ne, což je výrazný posun v mém uvažování. Add rozjezd ve vile - za svůj život jsem udělal několik tisíc různých show a ještě se na další chystám. Ve vile mimo jiné nemám publikum, od kterého by mi chodila zpětná vazba, kterou ke svým kouskům potřebuji a už asi nejsem dostatečně mlád na to, abych se dokázal aktivně zapojit do každé krávovinky, kterou si na nás štáb vymyslel a asi nemám dost kreativní myšlení, abych výmšlel vlastní srandičky. Existuje velké množství profesí, kde celý den sedíš nebo zaujímáš jinou polohu, než že stojíš potažmo chodíš. Sám mám několik podobných profesí. S odborníky svůj problém konzultuji, ale protože nemůžu mít v životě nic jednoduchého, ani tento můj problém není jednoduše řešitelný. Add váha - díky štábu a jejich veganskovegetariánskému skoro čtrnáctidenní jsem nějaké to kilo zhubnul a snad se bude dařit dál.
Dobrý den Jane. Co říkáte na Evu, které jste napsal dopis aby jste jí vše vysvětlil a přitom jste ji prosil aby to zůstalo jen mezi vámi? Ona ho však předevšemi přečetla a tím se vám vysmála. Přeji vám hodně úspěchů. (Majka)
Foto
Nejsem si jistý, zda k tomuto postupu nebyla přinucená v rámci úkolu štábem vily, mimo jiné měla tento dopis dostat nejdříve týden po mém odchodu, ani to se nestalo.
Dobrý den,ráda bych slyšela Váš názor nea Evu.Mně připadá hrozně prodejná,nebo se plet??????????(Kateřina)
Foto
Ve vile člověk těžko zjistí, jaký kdo je venku v reálných situacích, takže si počkám, jak se bude projevovat venku, pakliže se vůbec potkáme.
Myslím,že kdyby jsi nebyl obr špek,tak jseš nezajímavý a nudný člověk.(copatá)
Foto
Víš, když budu chtít, do roka a do dne na mě nebude ani gram špeku, ale tobě inteligenci nikdo nedá.
Váš dotaz Kdo podle tebe vyhraje Vyvoleni a komu tu vyhru prejes.(Vaše jméno Verca)
Foto
Kdo to vyhraje netuším, přeju to asi nejvíc Honzovi a Evě.