1. dubna 2011 • 04:00

Leo, autogram! Messi se podepisoval protihráčům

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Uhráli pomalu historický výsledek, se slavnou Argentinou remizovali 0:0. Úžasný výkon fotbalisty Kostariky po utkání příliš nezajímal. Ti chtěli jediné - autogram od Messiho! Fotbalový kouzelník, který utkání strávil na lavičce náhradníků, pak splnil přání soupeře a po zápase se hráčům podepisoval na dresy.



Zbožňují ho miliony lidí na celém světě. Chtějí ho všichni a všude, kamkoliv se pohne. Agrentinská megastar však nadále zůstává skromným chlapíkem, který vyhoví všem. Nejen fanouškům, ale i svým protihráčům.

Po bezbrankovém utkání s Kostarikou se Messi trpělivě podepisoval na dresy protihráčů, kteří toužili získat památku na nejlepšího fotbalistu planety.

Messimu zatarasili cestu směrem do kabin, doslova ho obsypali jako dav pištících fanoušků Barcelony. A že v přátelském utkání proti nim nenastoupil, vůbec nevadilo.

"Messimánie" nevzkvétá jen mezi fanoušky, ale i přímo u fotbalistů na trávníku. Důkazem je video z konce přátelského zápasu Argentiny s Kostarikou.





Messi na střídačcew, takový luxus si trenéři nemůžou dovolit často
Messi na střídačcew, takový luxus si trenéři nemůžou dovolit často

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud