Jakub Železný, syn bývalého ředitele TV Nova Vladimíra Železného, s vážnou tváří divákům oznamuje, že ve studiu s ním sedí předsedkyně fanklubu Karla Gotta Daniela Drtinová. "Ale já jsem včelka Mája, já se tak jako stylizuji..." řekla na to Drtinová. Poté ještě zabzučí jako včelička a přitom mává "křídly".

"Vilík zlobí! Vždycky zlobil a bude zlobit," pokračuje moderátorka. Předtím ještě zdůrazní, že včelka Karla Gotta neposlouchá. Železný si neodpustí otázku na sexuální život obou dětských hrdinů. "Zajímalo by mě a asi nejen mě, ale hlavně ty nejmenší diváky, jestli spolu Vilík a Mája měli koitus... Jestli spolu š****i," vyráží svým dotazem kolegyni dech. Ta striktně odmítá, že by spolu něco takového dělali.

Legraci si dělali i z Gotta

Terčem parodie se stane i Zlatý slavík Karel Gott, jehož hlas moderátor vcelku obstojně napodobuje. Dokonce zapěje i začátek úvodní znělky dětského seriálu Včelka Mája. A co Mája vzkazuje Gottovi? "Měl by toho nechat, nedá se to poslouchat," odeslala Drtinová legendárního pěvce do hudebnického důchodu.

Záznam, který nikdy neměl opustit Kavčí hory, se objevil v odlehčeném pořadu 168 hodin, kde se nedávno zveřejnil i záznam Václava Klause z Chile. Na něm si prezident nenápadně strká protokolární pero do kapsy. Video se během pár dní stalo kultem a hitem internetu, bez ohlasu nezůstalo ani v zahraničí. Scénka z Událostí komentářů pochází ze zkoušek grafiky pořadu. Redaktoři si při ní zkoušeli koncept pořadu a tak trochu "šaškovali".

Fotogalerie
5 fotografií