Jen co se tenisoví reprezentanti trochu vyspali po bouřlivé noci, splnili mediální povinnosti a balili kufry. Spolu s partnerkami vyrazili za horkými písky. „Mám rád teplo, takže k moři,“ nastínil Berdych. „Potřebuju načerpat energii a to se nejlépe dělá na sluníčku,“ přidal se Štěpánek.

Berdych Maledivy, Štěpánek Kanáry

Podle informací Blesku se Radek s manželkou Nicole Vaidišovou vydali na Kanárské ostrovy, Berdych s přítelkyní Ester Sátorovou na Maledivy.
Dámy možná po nádherném víkendu, kdy spolu kousek od kurtu držely pěsti svým milým, mrzelo, že neletí všichni společně. Ve vypjatých chvílích se sblížily a staly se z nich dobré kamarádky.

Modelky a bývalé tenistky si popovídaly

Určitě si měly co povídat. Obě hrávaly tenis – Vaidišová byla už v osmnácti letech sedmou hráčkou světa, ale ve dvaceti překvapivě ukončila profesionální kariéru. Sátorová hrávala v mládí za Napajedla, ovšem teď už se věnuje zejména modelingu. A právě móda mohla být jejich dalším tématem, protože Nicole patřila k nejhezčím a nejobletovanějším tenistkám na okruhu.

Jak se dali dohromady?

Radek Štěpánek (33) a Nicole Vaidišová (23)

Zakoukali se do sebe na podzim roku 2007 a brzy na to se začalo mluvit o svatbě. Vzali se ale až v červenci 2010. Obřad se konal v chrámu svatého Víta na Pražském hradě.

Tomáš Berdych (27) a Ester Sátorová (20)

Chodí spolu přes rok. Znali se odmala z kurtů, ale sblížili se na facebooku. Tahle modrooká láska prý Tomášovi pomohla i k pohodě, která se letos projevila ve výsledcích.