Jen noc před mejdanem ve Varech (čtěte: Mareš ve Varech: Přistižen při nevěře) pařil čerstvý otec v jižních Čechách se svou další oblíbenkyní, dívkou Šumavy Gabrielou!

Blesk.cz zjistil, že před sobotním mejdanem ve Varech to Leoš Mareš pořádně rozjel se svou Ranní show live v jihočeském Holkově (název obce jak stvořen pro šílenou Marešovu jízdu).

Společnost mu tam dělaly jak jinak než holky. Konkrétně jedna - druhá dívka Šumavy - Gabriela Dvořáková (20). (O Leošově úletu s ní jsme vás informovali ZDE.)

Na následujících řádcích vám přinášíme rozhořčené svědectví jedné z návštěvnic páteční Leošovy besídky, které přišlo v sobotu na náš redakční email.

Vážená redakce,

nikdy jsem nevěřila tomu, co se o Leoši Marešovi psalo a říkalo. Vždy jsem jemu a celé Ranní show na Evropě2 fandila, a proto se i na jejich Road show v pátek 4.7.2009 vydala z Prahy do Holkova. Přijely jsme tam s kamarádkou mezi prvními (měly jsme tombolové číslo 36 a 37) a těšily se, až před půlnocí Pavel, Patrik, Leoš a Lucie přijedou. Začátek byl perfektní, skvělá atmosféra, o kterou se postaral hlavně Pavel Cejnar za DJským pultem. Pak nastoupili Leoš, Patrik a Lucie. Leoš se chvíli věnoval vzpomínce na Jacksona (a ve svém stylu ji i "lehce" zironizoval), následoval ohňostroj a tombola. Do této chvíle bylo vše více méně povedené.

Fotogalerie
7 fotografií


Pak se ale Leoš (kolem cca 1 hodinz ranní) s pitím dostal asi poněkud přes míru, začal být vulgární, čímž nás - publikum - ve většině (podle náhlé změny výrazů v tvářích) dost zaskočil (nadával konkrétním politikům do čů**ků). Z večera si začal dělat One man show (Patrik a Lucie jsou jím poslední dobou většinou lehce zastiňováni, ale tentokrát je ve svém scénáři pasoval do role loutek, na jejichž zesměšňování si ještě více "pohonil" své ten večer už tak dost namachrované arogantní ego. Lucie pak bez rozloučení odjela.

Celá show vyvrcholila jeho pěveckým vystoupením, při němž se pusinkoval s fanynkami, svlékal se a skočil do davu. To vše by se ještě dalo "omluvit", i když si myslím, že profesionál, za jakého je považován, by se během moderování tak opít neměl.

Ale to, že tam byla opět 2. dívka Šumavy Gabriela, která si se svojí blonďatou kamarádkou (pravděpodobně 1. dívkou Šumavy, která se ji stále snažila krýt před mým focením a natáčením mobilem) povídala, jak miluje, jak se Leoš nádherně usmívá, a jak ho zbožňuje a těší se po vystoupení za ním (stála jsem vedle nich, proto je slyšela)!?

Pak nejen že šla i s kamarádkou do zákulisí, ale i si okatě postávala na pódiu a čekala na další kamarádku (a to i přesto, že před tím Leoš říkal, že pokud by vezl do Prahy nějakou slečnu, tak jedině nějakou hloupou a ošklivou nebo kluka, aby bulvár neměl o čem spekulovat, tak publikum volalo, že budou psát o Gábině...).

Hrozně mě to rozhořčilo a je mi moc líto paní Marešové a jejího veřejného ponižování Leošem. Všichni z E2 pak šli spát do místního penzionu…

Nejvíc mě mrzí, že je Leoš naživo tak trapný a všechny ty "šprochy" o jeho avantýrách jsou bohužel asi pravda...

Podepsána čtenářka A. K.