Zejména pak dámy, jimž jsou jeho hity blízké stejně jako paráda varieté, kolotočů, cirkusového šapitó. On byl zkrátka mužem na svém místě a styl estrády zaštítěné jménem Jennifer Lopez jen umocnil.

V záhlaví pozvánky stálo, že se jedná o Jarní show Jennifer Lopez, o představení její značkové obuvi. Fakt, že se konala v druhý letní den, by se dal velkoryse přehlédnout. Více vyděsil vypsaný program, z něhož jste se dozvěděli, že dostanete welcome drink a za pětačtyřicet minut zhlédnete několik přehlídek: ateliérovou tvorbu, kožešiny, plavky, luxusní francouzskou módu Arabella fashion a botičky JLo… A taky zazpívá Michal David, šarmem okouzlí moderátorka večera Gábina Partyšová a bude tombola! Dočkáte se občerstvení, degustace lihovin, dárkových tašek a květin!

Netřeba připomínat, že na klasické přehlídce je pouze welcome drink. Pak už molo patří módě a defilé. Žádná slova, žádný zpěv. Jen řady kolekcí, potlesk ve finále a někdy afterparty pro vyvolené klienty. Toť vše.

Fotogalerie
1 fotografie


Tahle akce opět připomněla, jak je odkaz Formanova snímku Hoří, má panenko věčný. A Jennifer Lopez by možná zaplakala, kam až to její střevíčky dotáhly. Anebo by tento podnik vnímala jako byznys, bez ohledu na úroveň. Tak ho jistě bral i Michal David a Gábina Partyšová, která si tu dokonce mohla zazpívat. A za byznys jej jistě považovala i organizátorka všeho, majitelka Arabella fashion, Sylva Cerhová. Bohužel její představa o prezentaci módy je dost hokynářská. A dosti klamavá – kostým ze skotské kostky s aplikací krajky, jenž měla na sobě, má k francouzskému luxusu daleko. Nemluvě o nemožně lesklých punčocháčích, károvaných lodičkách a masitá stehna odhalující minisukni… Zkrátka tsunami nevkusu.

Ale zpátky k Davidovi, úspěšnému komerčnímu muzikantovi a schopnému obchodníkovi, který se v civilu obléká ve sportovně elegantním stylu. Kvalitní věci, nenápadný standard. Nic výjimečného ani nemožného… Rudé, nápadně potištěné sako, těžký, poněkud kýčovitý pásek, kožené kalhoty a nepřehlédnutelné boty jsou sice síla, ale jeviště ji unese. Navíc s image Michala ladí – je přece výjimečným talentem z odnože klanu Kočků. Jenže akce typu Arabella fashion tento styling sráží do pekel.

David to jistě neřeší. Proč taky, když ho ženy obletují a stále má své fanynky?