A to i přesto, že Brabec veřejně prohlašuje: "Ano, žiju s Olgou ve společné domácnosti." A jak reaguje Menzel? "O rozvodu nepřemýšlím," prohlásil režisér.

Fotogalerie
11 fotografií

Slavný Menzel od počátku manželčiny nevěry prokazuje tolerantnost toho nejvyššího stupně a lásku 'až za hrob'. "Život je barevný a přináší nám denně spoustu nečekaných věcí. Člověk by se s nimi měl umět smířit a dokázat je pochopit," razí svoji filozofii režisér.

Přestože ho musel útěk milované Olgy k Brabcovi nesmírně bolet, pokoušel si to vysvětlit tím obrovským čtyřicetiletým věkovým rozdílem. Menzel začal Olgu dokonce zuřivě hájit a chce jí odpustit. Dcerku, o které si zprvu myslel, že je jeho, dokonce navštívil a přinesl jí i dárek. S Olgou se po porodu párkrát sešel, denně si telefonují a píšou sms. "Vyříkali si to a zůstali kamarády, kteří se sobě navzájem svěřují. Nechtějí se ztratit," zní z Menzelova nejbližšího okolí.

Osm let společného žití a čtyři roky manželství Menzel odmítá hodit za hlavu. Navíc je hrdý, že holčička nese jeho příjmení, a dokonce počítá s tím, že se jednou stane jeho dědičkou.