A jaká je pravda? Blesk zjistil, že se paní Olga natrvalo odstěhovala ke svému milenci! Své jméno dokonce hrdě vystavila hned nad Brabcovým na poštovní schránce domu na pražském Vyšehradě.

Vzhledem k daru mlžení, kterým paní Menzelová oplývá, chtěl Blesk dopředu vyloučit možnost, že si sem Olga nechává jen z nějakého nejasného důvodu posílat poštu. Když totiž rozvedeného Brabce a vdanou Menzelovou načapali reportéři Blesku přímo při stěhování do Brabcova bytu, oba se vehementně bránili tuto evidentní skutečnost přiznat.

Fotogalerie
2 fotografie

Teď je nad slunce jasné, že těhotná paní Menzelová trvale přespává u svého milence. "Ano, paní Menzelová tady bydlí," potvrdili Blesku sousedé s tím, že před domem pravidelně parkuje Olžina audina. Proč tedy tolik zbytečného lhaní? Blonďatá Olga si vytvořila image okouzlující manželky slavného režiséra a nemíní z ní slevit ani sama před sebou. Jak jinak by mohla například v létě, poté co byla přistižena ruku v ruce s Brabcem, pro N e d ě l n í Blesk v rozhovoru říct, že jí spekulace o vztahu s režisérem Brabcem připadá "legrační ".

"Připravujeme spolu výstavu fotografi í a chystáme společně film Odcházení," řekla Menzelová o svém vztahu doslova . Možná se na DAMU, kde bývalá novinářka Olga studuje produkci, studenti učí splétat profesní a soukromé životy natolik, že pak producentky končí ve společných bytech s režiséry...