A neví o tom ani blízcí přátelé páru. Důvod rychlé veselky? Krajčo čeká s Poulíčkovou dítě.

"Nechtěli nemanželské dítě. Proto se narychlo vzali. Šlo vlastně jen o formalitu, žádnou velkou svatbu nechtěli. Martina je těhotná, tak by si mejdan ani neužila," řekl Blesku jeden z nejbližších přátel páru.

Fotogalerie
4 fotografie


Martina je podle informací Blesku ve čtvrtém měsíci těhotenství. Také proto bývalá modelka ani v nejmenším nepřipomínala nevěstu. Možná i vzhledem k jejímu těhotenství a již druhému sňatku vynechala svatební šaty.

"Martina se vdala? O tom nic nevím, to je divný," snažil se mlžit kouzelník Pavel Kožíšek, v jehož kouzelnických show Martina vystupuje. "Jeho nové manželství už se mě netýká. Už se mě na Richarda nikdy neptejte," reagovala na Krajčův sňatek exmanželka Iva Frühlingová. Mluvit odmítli i novomanželé. Martina Poulíčková informace o sňatku nevyvrátila.

"Nebudeme komentovat nic z našeho soukromí," řekla Blesku. Richard Krajčo neřekl Blesku ani to. Okamžitě položil telefon. Svatba je zahalena tajemstvím. Bližší informace o ní neví ani přátelé a spolupracovníci páru.

Přesto je jasné, že Krajčo a Poulíčková jsou manželé! Oba mají za sebou již jeden nevydařený vztah. Richard se v lednu 2006 po šesti měsících manželství rozvedl se zpěvačkou Ivou Frühlingovou, v dubnu 2006 ztroskotalo po čtyřech letech i manželství Martiny s moderátorem nováckého sportovního zpravodajství Pavlem Poulíčkem.