Říkáte si, kde by se ve vašem organismu toxiny vzaly, že se snažíte žít zdravě? Bohužel na způsobu života až tak moc nezáleží, v našem životním prostředí a v průmyslově zpracovaných potravinách se jich nalézá až až. Z mnoha důvodů je důležité od nich své tělo očistit. Využít pro tento účel můžete například unikátní doplněk stravy DETOX by Brandeis Clinic.

Jak to, že mám v těle toxiny?

Toxiny se organismus „zanáší“ celoživotně. Vdechujeme je s každým naším dechem ze znečištěného životního prostředí. Konzumujeme je v ovoci a zelenině, které farmáři hnojí průmyslovými hnojivy a dalšími chemickými přípravky, nebo v mase, protože i hospodářským zvířatům je nutné čas od času podávat různé medikamenty. Zároveň toxiny mnohdy absorbujeme přímo my sami prostřednictvím léků, alkoholu, kouření nebo průmyslově zpracovaných potravin.

Proč jsou toxiny pro náš organismus špatné? Už ze své podstaty jsou toxiny škodlivé a pro nás dráždivé. Když je jich v našem těle nadbytek, sám organismus si s nimi nedokáže poradit, a na nás se začínají projevovat symptomy zanesení organismu: únava, bezdůvodné bolesti, ekzémy, alergie, náchylnost k nachlazení, plynatost či problémy s trávením.

Autor: BRANDEIS CLINIC, s.r.o.

Právě proto je třeba pravidelně, alespoň jednou ročně, podstoupit očistu. Vhodné je zacílit detox na tlusté střevo, protože právě tento orgán je zodpovědný za vstřebávání živin do těla a právě přes něj do organismu proudí nejvíce látek. Existuje ještě další, neméně důležitý důvod, proč detoxikovat. Česká republika drží v Evropě smutné prvenství největšího výskytu rakoviny tlustého střeva. A právě detox je vůči tomuto onkologickému onemocnění skvělá prevence!

Dobře, ale jak takový detox vlastně probíhá?

Záleží na jeho typu. Vybírat můžete mezi půstem, detoxikační dietou, klystýrem (ten se jeví jako nejméně komfortní), bylinkami nebo právě doplňky stravy. DETOX by Brandeis Clinic vyčistí váš organismus a zbaví jej toxinů snadno, stačí konzumovat jednu tabletku denně po dobu alespoň dvou měsíců. Jeho účinnost zaručují speciálně vybrané výtažky z přírodních látek, například z kočičího drápu (Vilcacora), kterým amazonští indiáni léčí rakovinu, máty peprné, zázvoru či lékořice.

S půstem a detoxikační dietou je očista složitější, je třeba důsledně promýšlet a plánovat svůj jídelníček v případě diety, plánujete-li půst, je lepší myšlenku detoxu konzultovat se svým lékařem, stejně jako v případě výplachu střeva (tj. klystýru).

Autor: BRANDEIS CLINIC, s.r.o.

Chybí mi energie a připadám si nějak staře

Pociťujete na sobě, že stárnete? Potom možná potřebujete více, než pouhý detox. Zvraťte účinky času na váš organismus a vizáž s doplňkem stravy YOUNG 4EVER by Brandeis Clinic! Věčné mládí vám sice nezaručí, nicméně jeho deset účinných látek zpomalí stárnutí organismu a dodá vám chybějící energii!

Dvě kapsle denně vás také ochrání před negativním vlivem toxinů, podpoří váš imunitní systém, zpomalí stárnutí tělesných orgánů a podpoří vaši psychickou činnost. Pokud si chcete zachovat svěžest jak zevnitř, tak navenek, zvolte YOUNG 4EVER by Brandeis Clinic.

Doplňky stravy nové generace by Brandeis Clinic vám pomohou vyřešit nejen detoxikaci organismu, ale kila navíc, problémy s pletí, vrásky či nedostatek energie.