Parfémy jsou sexuální pomůckou od nepaměti

Vůně doprovází lidstvo už tisíce let. Jsou totiž nejen velice příjemné, ale také smyslné. Vonět sobě i svému okolí vzbuzuje už od nepaměti touhu, erotickou vášeň, dychtivost i trochu tajemství. Už staří Egypťané věděli, že jsou parfémy nejen příjemné, ale také sexy. Všimněte si, že pokud kolem vás projde příjemně vonící osoba, tím spíš se za ní otočíte a zaujme vás. Protějšek se vám zkrátka musí nejen líbit, ale také, a to možná především, vám musí příjemně vonět.

Se správným parfémem budete neodolatelní

A není se čemu divit. Centrum čichu je v mozku umístěno hned vedle centra pro reprodukci a sexuální touhu. Například pro ženy je příjemná vůně u partnera naprosto klíčová. Pro celých 85 % žen je vůně důležitější než například vzhled, hora svalů nebo velikost přirození. Následně si některé z nich dokáží danou vůni spojit s určitou citovou zkušeností. Nejraději si ženy přičichnou k čerstvě vykoupanému muži, nebo k příjemnému parfému. Ani pánové to ale nemají jinak. Ti naopak preferují spíše přirozené a jemné vůně. Dámy, zapomeňte proto na silné, agresivní parfémy.

Parfém může fungovat jako účinné afrodiziakum

Pokud parfém obsahuje správné složky, může fungovat i jako účinné afrodiziakum, které rozburcuje vaši sexuální touhu. Probudí ve vás chtíč, zažehne plamen vášně, zburcuje erotické napětí a vytvoří mezi vámi tu správnou sexuální atmosféru. Proto je důležité všímat si složení parfému. Vybírejte si kvalitní parfémy, ve kterých jsou účinné složky obsažené ve vysoké koncentraci.

Jak si vybrat správný parfém?

Ideální je její nastříkání na místo, kde je blízko pod kůží pulzující tepna, jako je předloktí nebo krk. Zde nechejte parfém alespoň několik minut působit. Parfém totiž po chvíli začne reagovat na vaše pH pokožky a měnit částečně svou strukturu. Díky tomu může ve výsledku vonět úplně jinak. Až poté si můžete vybrat vůni, která vám skutečně sedí a vyhovuje. Pokud chcete vonět nejen sobě, ale i svému protějšku, doporučujeme provádět výběr i s vaší polovičkou. A jestliže partnera či partnerku ještě nemáte, vyberte si vůni podle osobnosti.

Jaká složka by ve vašem parfému neměla chybět?

Ač je parfémů na trhu celá řada, existují určité vůně, které vždy a za všech okolností účinkují jako účinné afrodiziakum. V pánském parfému by rozhodně neměly chybět vůně vzácných dřevin, tedy cedru, santalového a olivového dřeva, hřebíček, skořice, citrusy a květinové vůně. U mužů to mohou být vůně dynamické, pronikavé a elegantní. Dámy naopak mohou sáhnout po parfémech s květinově-dřevitou vůní s medovým podtónem, s jasmínem či s ovocně-citrusovou vůní. Měly by to být vůně jemné, svěží a něžně podtrhující vaši přirozenou vůni.

Toaletní voda nebo parfém?

V neposlední řadě vyvstává otázka - stačí vám toaletní voda nebo byste raději měli vsadit na parfém? Jednoznačně parfém! Toaletní voda je sice mnohem levnější, ale nemá bohužel takovou výdrž a intenzitu jako parfém. Musí se často přestříkávat a vydrží vám vonět, podle typu vaší kůže, maximálně 2 hodiny. Oproti tomu parfém vám vydrží klidně celý den.

Kde najdete ten správný parfém?

A kde najdete takový správný erotický parfém? Můžete samozřejmě navštívit klasickou parfumerii, ovšem pokud chcete svůj protějšek skutečně zaujmout, vsaďte na afrodiziakální parfémy! Parfémy Zerex pro muže i pro ženy představují vysoce koncentrované jedinečné vůně, určené k přilákání sexuálního partnera. Obsahují přírodní afrodiziaka, která zajistí okamžité zvýšení sexuální přitažlivosti. Můžete si vybrat ze třech variant mužských vůní a ze třech variant těch ženských. Vsaďte i vy na sílu parfémů a získejte zpátky ztracenou sebedůvěru.