Aby nás každou chvíli nepřepadla rýmička, která zrovna běží okolo, je třeba mít v dobré formě imunitní systém. Právě ten bojuje proti virům a bakteriím, které se pokoušejí proniknout do našeho organizmu. Obranyschopnost naštěstí můžete posilovat podobně jako svaly v posilovně. A my vám poradíme, jak na to – rychle, levně, spolehlivě a pohodlně.

Autor: VITAR, s.r.o.

Vitamin C je základ

Každý ho zná a ví, že má dopad na náš imunitní systém. Vitamin C přispívá k jeho správné funkci a je zejména během podzimu a zimy opravdu nepostradatelným pomocníkem. V našem těle se podílí na mnoha důležitých funkcích, jeho příjem přitom může být mnohdy problematický. Základem je samozřejmě správný jídelníček s dostatkem ovoce a zeleniny. Jenže… V dnešní uspěchané době si často nenajdeme čas na svačiny a ovoce i zeleniny si tak dopřáváme mnohem méně, než bychom měli. Současný způsob pěstování, dozrávání a dlouhých transportů obsahu důležitých látek neprospívá. Navíc se vitaminy a minerální látky, kvůli kterým ovoce a zeleninu jíme především, mohou výrazně ztrácet kuchyňskou úpravou. Co s tím?

Autor: VITAR, s.r.o.

Vitaminy pro rodiny

Elegantní řešení nabízejí doplňky stravy, které dnes seženete v dobré kvalitě i v běžné obchodní síti, kam chodíte za běžnými nákupy. Jasnou jedničkou jsou v tomto ohledu vitaminy a minerální látky MaxiVita, u kterých se můžete spolehnout na českou výrobu a dlouholetou tradici garantující odpovídající kvalitu. Navíc si snadno vyberete z mnoha forem tu pro vás nejlepší a nejchutnější.

Vitamin C tak můžete snadno přijímat formou klasických v ústech rozpustných tablet nebo šumivých tablet pro přípravu chutného nápoje, který zpestří váš pitný režim – další důležitou složku pro správné fungování imunity. Pochutnat si můžete i na sypkém vitaminu C s příchutí v jednorázových sáčcích. Takzvaný stick pack je moderním doplňkem stravy s komfortním užíváním a rychlým nástupem účinku. A třeba MaxiVita Vitamin C komplex obsahuje kromě vitaminu C i další prospěšné látky v podobě zinku a přírodních extraktů z aceroly a šípku. 

Autor: VITAR, s.r.o.

Síla přírody známá už od dědy

Přírodní extrakty jsou dalším výborným pomocníkem pro náš imunitní systém. Věděli to ostatně už naše babičky a dědové, kteří využívali k jeho posílení v rizikových ročních obdobích síly bylinek. Dnes je najdete ve formě MaxiVita Bylinných sirupů namíchaných podle receptur osvědčených právě v lidovém léčitelství. Máte je tak v komfortní podobě po ruce ve svém oblíbeném obchodě, třeba s rakytníkem, plicníkem, echinaceou, lípou, diviznou, jitrocelem nebo mateřídouškou. Můžete se tak spolehnout na kvalitu standardizovaných extraktů s garantovaným podílem účinných látek, které spolu s obsaženými vitaminy udělají vašemu organizmu dobře nejen během podzimu.