"Drtivou většinu nových zákazníků pro nás zajišťují drobní obchodníci. Celkově od nás jen letos získali desítky milionů korun," říká Lukáš Pokrupa ze společnosti CENTROPOL ENERGY, která dlouhodobě získává nejvíce nových zákazníků.

CENTROPOL ENERGY, který je v současné chvíli největším alternativním dodavatelem elektřiny a významným dodavatelem zemního plynu, přitom plánuje další rozšiřování své sítě obchodníků.

"K tomu, abychom mohli nadále posilovat pozici největšího alternativního dodavatele elektřiny a dodávat skutečně levnou elektřinu a zemní plyn, potřebujeme schopné a spolehlivé obchodníky, kteří se chtějí stát součástí skutečně silného týmu," uvedl Lukáš Pokrupa

Chcete vydělávat? Staňte se opravdovým obchodníkem
Autor: Centropol

Spolehlivý obchodník - základ úspěchu

Největší alternativní dodavatel elektřiny a dodavatel zemního plynu chce spolupracovat se skutečně spolehlivými obchodníky. "Chceme, aby naši obchodníci při získávání nových zákazníků postupovali v souladu se zákony i naším etickým kodexem," podotkl obchodní ředitel.

Dodal, že stát se spolupracovníkem CENTROPOL ENERGY není nijak těžké. "Uvítáme aktivní přístup a snahu prosadit se," doplnil. Zkušenosti z oblasti obchodu nejsou pro nové spolupracovníky podmínkou.

  • CENTROPOL ENERGY je předním dodavatelem plynu a elektřiny.
  • Hledají prodejce a prodejní týmy ve Vašem regionu.
  • Zajistěte si tak příjem až 60.000 korun měsíčně a zajímavou práci.
  • Spolupracujte s těmi nejlepšími v mimořádně perspektivním odvětví.
  • CENTROPOL ENERGY je největším alternativním dodavatelem elektřiny v České republice.
  • Více informací najdete na webových stránkách

CENTROPOL ENERGY působí na trhu s elektřinou již od roku 2007, kde je v současné době největším alternativním dodavatelem v Česku. Elektřinu dodává téměř 220.000 zákazníků, přičemž letos získal téměř polovinu všech zákazníků, kteří změnili svého dodavatele.

Odběrateli jsou především domácnosti, které tvoří více než 80 procent zákazníků. Mezi další patří města, obce, organizace státní správy či malé a střední firmy.

Nejvýraznější podíl na trhu firma v současnosti získává v segmentu domácností. Vůči ostatním dodavatelům se vymezuje garancí nižší ceny pro zákazníky připojené k hladině nízkého napětí.

Více informací na www.centropol.cz .

 Komerční prezentace