Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Prima dárek? Třeba Lybar! Ženě sluší!

Vlasová kosmetika
29. listopadu 2010 | 14:51

Potěšit o Vánocích děti, to je pro každého snadný úkol. Očka jim rozzáří každá hračka, kterou pod rozsvíceným stromečkem najdou. Obdarovat maminku, babičku či dospělou dceru je však nesnadný úkol. Co pro ně vybrat a mít přitom zaručený úspěch? Vhodným dárkem je vlasová kosmetika Lybar!

Je to finančně nenáročný dárek, přitom užitečný, pořídit se dá klidně i na poslední chvíli v kterékoli drogerii. Ale především – už jen pohled na lahvičku Lybaru vrátí každou ženu do dob jejího mládí!

Účesy
Autor: Lybar

Jedna z nejtradičnějších českých značek totiž v předvánočním období uvedla na trh nové výrobky v retro designu. Moderní a do posledního detailu vypracované laky, tužidla a gely se skrývají v obalu, který musí každé ženě zralejšího věku přijít důvěrně známý. Vždyť svého času na regálech obchodů lahvičky laků Lybar s nezapomenutelným fialovo-bílým »pepito« vzorem absolutně dominovaly!

A dnes je české ženy mohou najít pod vánočním stromečkem znovu, přitom dostanou špičkovou kvalitu, jež kromě tuživosti zajišťuje vlasům také ochranu před škodlivými účinky vnějšího prostředí. A to díky antioxidantům, které bojují proti stárnutí vlasů a zlepšují oběh krve v okolí vlasových kořínků. Získávají se z výtažků z mořských řas a obsažené jsou ve všech lacích a tužidlech Lybar. Samozřejmostí u všech výrobků jsou pak UV filtry.

Lybar krém extra silně tužící 200ml
Autor: Lybar

Nakombinovat můžete svým blízkým pěkný a praktický balíček z nových stylingových přípravků Lybar, laky navíc v různých velikostech balení (75ml, 250ml, 400ml), každý kousek lze pořídit za cenu už kolem 70 Kč.

A ještě jedna dobrá rada na závěr – s těmi nákupy moc neotálejte. Vánoce už skutečně klepou na dveře!

www.lybar.cz

Klíčová slova: komerční prezentace, inzerce
Diskuse ke článku
.
Související články