"Vítejte na mém swingovém vystoupení," přivítal Williams natěšené diváky po úvodní skladbě Shine My Shoes. Britská zpěvák se od prvních minut v Praze představil jako velký bavič. Za doprovodu mnohačlenného big bandu nabídl vedle svého zpěvu tanečníky, několik převleků, dětský sbor, scénu s vysokým schodištěm, iluzi operního domu, let nad hlavami diváků nebo džungli s opicemi. V efektním barevném show nechyběla ani "svatba" Williamse s vybranou divačkou při převzaté písni That's Amore od Deana Martina.

Po dvacetiminutové pauze se scéna změnila v zábavní loď a Williams v kapitánské uniformě zahájil druhou polovinu představení novou skladbou Soda Pop. Poté vedle zpěvu převážně swingových skladeb stačil pohovořit o své ženě, věnovat jednomu z diváků podepsané CD a dalšímu dát autogram na plakát. Vtipný hudební nápad předvedl, když spojil poctu New Yorku v Empire State of Mind Play od Alicie Keysové zpívanou svoji sboristkou s vlastní verzí standardu New York New York od Franka Sinatry. Zazněla i skladba Let Me Entertain You, kterou před dvěma lety zahájil velkolepou show k 60. výročí panování Alžběty II.

V závěru koncertu se nadšení Williamsovi příznivci dočkali i hitu Angels z prvního sólového alba zpěváka, které pod názvem Life thru a Lens vyšlo v roce 1997 po jeho odchodu z chlapecké kapely Take That.

Koncert byl součástí celosvětového turné, které v pátek začalo v Budapešti. Praha se tak stala teprve druhým městem, kde letos Williams vystoupil. Další zastávkou umělce, který celosvětově prodal přes 70 milionů alb, bude 28. dubna Vídeň.