Z českých galerií se veletrhu zúčastní třeba Artinbox Gallery, Galerie Gambit, Galerie Litera, Galerie Vltavín, Nová galerie nebo The Chemistry Gallery. Na každý den veletrhu je připraven doprovodný program, většinou začíná od 17:00. Ten úterní se jmenuje Physical Calligraphy a umělkyně Darina Alsterová v něm společně se svou dcerou předvedou malbu tělem na bílou tkaninu pokrývající stěny výstavní místnosti. Tyto malby zůstanou na zdech vystaveny po celý týden.

Ve středu v 17:00 je naplánován diskusní panel na téma sběratelství, který představí různé přístupy. Ve stejný čas uvede v jiných prostorách Kafkova domu Veronika Slámová svoji performanci Formuj své tělo se Cindy Crawford. Žena v burce při ní bude cvičit podle videa slavné modelky. Autorka říká, že se pokouší vidět věci v jiných souvislostech. "Symboly vnímané určitým způsobem jako stigma stavím do jiné, někdy opačné, situace. Pokud budoucnost závisí na naší představě o ní, musíme být extrémně optimističtí, abychom zachránili svět," říká autorka.

Pořadatelé veletrhu říkají, že nově přicházejí s konceptem postupného propojováni České republiky se zahraniční uměleckou scénou. Letos si vybrali Německo, vyzvali prý tamní umělce, galerie, ale i firmy, aby se stali součástí této přehlídky. Veletrh má na programu diskusní panely za účasti odborníků a umělců z České republiky i z Německa. Z třicítky vystavujících galerií jsou tři z Německa. V dalších ročnících se pořadatelé chtějí zaměřit na propojení s uměleckou scénou v Rakousku, Francii či Nizozemsku.