Hayden Panettiere s nálepkami na bradavkách

Hayden Panettiere to myslela dobře, jenže se jí záměr, zalepit si bradavky moc nevydařil. Poutaly na sebe ještě větší pozornost díky bílým nálepkám
Autor: Profimedia.cz

Mladičká herečka to myslela dobře, když si chtěla obléknout průsvitné tmavomodré šaty, rozhodla se vyjít naostro bez podprsenky. Aby zakryla bradavky použila speciální nálepky, které se dají sehnat i u nás. Jenže s barvou trochu přestřelila. Sice nevíme, jestli to byl záměr, ale doufáme že ne! Odhalené bradavky by byly jistě smyslnější n++ež nevzhledné nálepky, podobající se náplastím.

Jennifer Love Hewitt s bílými kruhy v podpaží

Jennifer by se nerada zpotila, proto používá antiperspirant. To je sice v pořádku, příště by ale měla zvolit ten, který nedělá bílé fleky.
Autor: Profimedia.cz

Známá herečka oslnila krásnou černo-bílou róbou na charitativním galavečeru. její outfit a líčení bylo dokonalé. Bohužel ale nešlo přehlédnout, co se herečce svítilo v podpaží. Jennifer chtěla být voňavá za každou cenu, ale zvolila špatný antiperspirant, který jí nevzhledně bíle zabarvil opálenou pokožku. Herečka by příště měla zvolit antiperspirant, který nebarví nebo se aspoň při odchodu z domu podívat do zrcadla.