Ještě v pondělí byla Chasen se zpěvačkou Christinou Aguilerou (29) a Cher na premiéře fi lmu Varieté. Krátce po půlnoci se vydala na cestu domů. Tam však už její černý mercedes nedojel. Třicet minut po jejím odjezdu zaznamenala policie tísňové volání. Jeden z obyvatelů Beverly Hills ohlásil výstřely, které zaslechl v blízkosti svého domu. Byl zároveň jedním z posledních, kdo viděl Chasen živou.

„Její auto narazilo do sloupu pouličního osvětlení. Kolo na straně spolujezdce bylo prostřelené. Krvácela, v hrudníku měla několik střelných ran, krev jí tekla i z nosu. Krátce poté ztratila vědomí,“ uvedl svědek. Chasen byla převezena do nemocnice, kde o hodinu později zemřela. V jejím těle našli lékaři pět kulek.

Fotogalerie
4 fotografie

Kdo nebo proč ji zabil, je zatím pro policii záhadou. Douglas zůstává po této zprávě otřesený, ztráta blízké přítelkyně ho velmi zasáhla. Zároveň také musí svádět boj s exmanželkou Diandrou Douglas (52), která se rozhodla, že svého bývalého muže oškube. „Chamtivost je dobrá,“ pronesl před více než dvaceti lety burzovní makléř Gordon Gekko alias Michael Douglas v oscarovém snímku Wall Street. Jeho bývalá manželka si tato slova vzala k srdci a nyní požaduje po herci polovinu výdělku z volného pokračování původního filmu. Zatím má smůlu. Newyorský soud její žalobu zamítl.