Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Angelina bičovala Micka Jaggera, odhaluje autobigrafická kniha

/
  • Jak mohly vypadat hrátky mezi Jolie a Jaggerem? Možná nějak takto...
    Jak mohly vypadat hrátky mezi Jolie a Jaggerem? Možná nějak takto... (Koláž Blesk.cz)
    3. srpna 2010 ● 14:06

    Idylka Angeliny Jolie (35) a Brada Pitta (46) je narušena. Její temnou minulost a skandály odhaluje neautorizovaná biografie, která o hvězdné herečce právě vyšla. Kromě kapitol o anorexii a heroinu se dozvíme i to, že bičovala zpěváka Micka Jaggera!

    Dílo Angličana Andrewa Mortona, který je znám tím, že mimo jiné napsal biografie Lady Diany a Madonny, se zabývá hlavně skandálů, kterými si herečka prošla, jako například závislost na heroinu, sadomaso hrátky a trapné tetování. A také se tam dočtete o mužích, jejichž postelemi kráska prošla. Knihu pořídíte za 19,99 Euro.

    Osamělé dětství

    Matka herečky Marcheline Bertrand (†56) nevydržela její pohled, protože si prý vždy připomněla svého nevěrného exmanžela Jona Voighta (71). Angelina tedy věčně musela být zavřená v pokoji.

    V době, kdy byla stará pouze rok a půl, neměla klasický dětský pokojíček – žádné růžové tapety a rozházení plyšoví medvídci po zemi. Její pokoj byl celý bílý, stěny, záclony, postýlka, a naprosto sterilní. Tou dobou už o ni pečovala chůva.

    "Viděla jsem, co se s ní dělo, a to mě děsí dodnes," přiznala po letech Krisanne Morel, hereččina tehdejší chůva, a dodala, že jejímu bílému pokoji sama pro sebe říkala "věž ze slonoviny".

    Morton došel k závěru, že právě tato izolace způsobila, že malá Angelina se neuměla chovat v náručí, začala pozdě mluvit a lézt a nehrála si s panenkami.

    Závislost na drogách

    Z divného dítěte se stal vzpurný teenager. Ve čtrnácti přišla o panenství. Následovalo sebepoškozování a anorexie. Pak přišel další démon – drogy.

    Ve dvaceti letech začala budoucí herečka užívat kokain a kouřit heroin. Morton si vyhledal jejího tehdejšího dealera Franklina Mayera. Se svými klienty se vždy scházel v hotelu a údajně byl při dealerování i natočen. "Nikdy si nevzala za více než sto dolarů," řekl Mortonovi.

    Svou drogovou minulost herečka, ač neochotně, přiznává. "Od roku 1998 jsem ale čistá," zdůrazňuje. Podle Mortona ale kouřila heroin minimálně do roku 1999, a to i při natáčení filmu "Narušení".

    Angelina Jolie ve filmu Narušení (Girl, Interrupted)
    Autor: youtube.com

    Milenka slavných mužů

    Angelina se stala známou nejen pro své herectví, ale i kvůli milostným pletkám, které údajně měla s herci světového formátu, jako jsou například Nicolas Cage (46), Russell Crowe (46), Leonardo DiCaprio (36) a John Cusack (44).

    Jagger se nechal bičovat...

    Toužil po ní i zpěvák skupiny Rolling Stones Mick Jagger (67). Tomu nejprve dlouho odolávala, ale pak přeci jen podlehla. Možná zpěvákovi ve snažení o tuto dlouhonohou krásku pomohlo, že jí poslal náušnice v ceně pěti tisíc dolarů. Každopádně herečka pak vyprávěla přátelům, že spolu šli do sadomaso klubu, kde se od ní zpěvák nechal bičovat.

    V roce 1999 se najednou objevila s tetováním "Billy Bob Thornton", ačkoli za sebou s hercem nesoucím toto jméno měli jen pár žhavých nocí plných vášnivého sexu. Thornton (55) byl v té době zasnoubený a Jolie žila na hromádce s Timothym Huttonem (50). V den, kdy se Jolie objevila s novým tetováním, ji chtěl Hutton požádat o ruku.

    Perverze i s Bradem!

    Morton o Bradovi říká: "Není to takové koťátko, jakým se zdá být. Jednou ponížil osobního strážce Angeliny, když ho poslal do sex shopu, aby jemu a Jolie koupil masky pro sexuální hrátky. Pak je musel i spálit."

    Autor hereččiny biografie ale není jen negativní. "I za deset let bude Brangelina stále existovat. Budou spolu šťastní a jejich rodina bude, co se počtu členů týká, velká jako fotbalový tým."

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 14

anka: nemela to asi v destvi jednoduche....a tak mela zivejsi pubertu.....fakt je ten, po te co se stala matkou, tak se venuje rodine a sve praci a spoustu penez i casu venovali s manzelem charite....jenze kolik dobra udelala....o tom nikdo nepise.....to nikoho nezajima...

(04. 08. 2010 00:57)

krab: Teda už jen nadpis dokáže zaujmout Autobiografická kniha... už vidím Andělu jak o sobě píše knížku Ale co už ...Blesk...tady slova nabývají nových významů

(03. 08. 2010 21:28)

gevi: Já jsem sice s vašimi příspěvky často nesouhlasil, ale měl jsem dojem, že jste slušná paní. No spletl jsem se. Dávat tomuto vulgárnímu primitivovi palec vzhůru, to už vyžaduje silný žaludek a málo sebeúcty.

(03. 08. 2010 20:27)

cleopatra007: možná tajně žere skažené cikánske paštiky a pak jí z teho zajebává a chňápě pěkne teho chcipáka a traskokota, béééééé

(03. 08. 2010 18:43)

linas: Pejsánková, ty by ses měla jmenovat Debilková.

(03. 08. 2010 17:16)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy