Nejznámější "bodyguard" si sám potrpí na bezpečnost. Jeho osobní manažer chtěl mít proto hned po příchodu připravené čtyři karty od jeho hotelového pokoje. O to překvapivější bylo, že hollywoodská star ve čtvrtek odpoledne vyrazila do bratislavských ulic bez jakékoli ochranky!

Costner si krátce po půl třetí vyšel spolu se svým kamarády muzikanty do sluncem zalité Bratislavy. Klidně si vykračoval a když mu kolemjdoucí chlapec podal ruku, herec pozdrav ochotně opětoval. Celá skupinka měla evidentně dobrou náladu, Costner se několikrát srdečně zasmál vtipům svého kamaráda.

Fotogalerie
6 fotografií

"Ten úsměv stál za to, vypadá fakt dobře," šuškali si lidé na ulici. Po procházce se Costnerova banda ztratila v hotelu Sheraton.

Costnerove požadavky na pobyt v Bratislavě byly skromné. Nejvíc bazíroval na čajové soupravě v šatně a jako milovník dobrého vína žádal exkluzivní výběr slovenské vín, z nichž si několik balení vzal i s sebou.

Čtvrteční koncert začal v 19. hodin. Přesto, že šlo o první Costnerovu návštěvu na Slovensku, nedovolil jeho management žádnou tiskovou konferenci ani fototermín pro média. Vstup pod pódium na první dvě písničky měli pouze akreditovaní fotografové.

Možná je to i proto, že Kevin se šetří. Tento týden totiž odehrál 5 koncertů, navíc každý den v jiném městě Evropy.