Čerstvě zasnoubená moderátorka Michaela Ochotská (28) měla den volna, a tak se svým milým vyrazila do Varů. Festivalové filmy však na pořadu dne nebyly. 

"Prošli jsme si kolonádu, koupili jsme si oplatek, dali jsme si minerální vodu, kávičku a přišli jsme pozdravit kamarády," okomentovala svůj volný den v Karlových Varech.

Společně s přítelem Lukášem Rosolem se zúčastnila módní přehlídky v luxusním hotelu, kde nadšeně zapózovala fotografům a dokonce prozradila,  že svatba je na spadnutí a do roka a do dne od seznámení by vše měli stihnout.

Na otázku naší hvězdné reportérky, jaký je tenista Lukáš Rosol v soukromí, však odpovědět nechtěla. Má totiž strach, aby o Lukáše nepřišla. "Je to skvělý chlap, ale nebudu mu dělat reklamu, aby mi ho pak nějaká neukradla," usmívala se zamilovaná Míša.

Lukáš Rosol měl před Michaelou Ochotskou vztah s pohlednou atletkou Denisou Ščerbovou, se kterou se v listopadu 2008 po roční známosti oženil. Manželství sportovcům vydrželo necelé tři roky, za krach údajně mohla velká pracovní vytíženost.

Video
Video se připravuje ...

Ochotská ve Varech: Pozve nás na svatbu ? pro Blesk.cz Herminapress

Míšu, která ve Varech hrdě nastavovala zásnubní prsten, Rosol o ruku požádal po pouhých 5 měsících chození na romantické dovolené v Paříži. Tak držíme palce, aby se smutná historie neopakovala.

Fotogalerie
3 fotografie